MENÜ
 • Tragédia: hajszíne miatt végzett magával

  A kisfiú nem bírta tovább az állandó gúnyolódást, társai elhitették vele, hogy vörös hajszíne miatt kevesebb. Hiába festette barnára a haját, a pokol folytatódott, míg végül öngyilkosságig fajult.

  Simon Walterst addig bántották, míg önként vetett véget életének. Holttestére édesapja talált rá, miután a megkeseredett gyerek felakasztotta magát. A szörnyű tragédia azért következett be, mert a 14 éves kamasz már jó ideje szenvedett osztálytársai gúnyolódása miatt.

  Simont természetes vörös haja miatt csúfolták, ami igazi ritkaságnak számít. A fiú hiába próbált meg beilleszkedni a közösségbe úgy, hogy haját barnára festette, továbbra sem szűnt meg kiközösítése. Végül nem bírta tovább az állandó kínzást, így az öngyilkosságot látta végső menekvési lehetőségnek.

  kisfiuu

  Pedig nagyon is aranyos kissrác volt

  Sajnálatos módon egyre gyakoribbak világszerte a hasonló okból elkövetett tiniöngyilkosságok, amikor társaik hajszolják a halálba kegyetlenkedésükkel a szerencsétlen kamaszokat.

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a furcsa asszonyról, aki egy óriáskerékhez ment feleségül, illetve arról a hölgyről, aki saját egészségét kockáztatva élt együtt egy bolhával a bőre alatt!

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon