MENÜ
 • Tóth Vera van, amikor halandzsázik

  Interjúnkban Vera elmondta, hogy a zene sokkal fontosabb, mint a szöveg, így az angol halandzsázás is belefér.

  Vera nagyon szereti a magyar előadókat és gyakran hallgatja zenésztársai szerzeményeit. Úgy gondolja a magyar előadók sokkal kreatívabbak külföldi társaiknál. Egyre nagyobb lehetőséget lát ő is az angol nyelvű dalszövegekben. Szerinte egy angol dalszöveg lehet a kulcsa a nemzetközi sikernek.

  Vera szerint a fesztivál hevében akár még halandzsázni is lehet, a legfontosabb hogy pörögjön a színpad és menjen a buli. Az emberek többségét nem érdekli a helyes nyelvhasználat, élvezni akarják az előadást. Vera kitartásának is megvan az eredménye, azok akik kevesebb magyar zenét hallgatnak, biztosan ismerik legalább egy számát.

  “Nagyon kreatívak a magyarok szerintem is, egyre jobban nyílnak meg a határok, egyre nagyobb lehetőség van arra hogy angul lehessen énekelni. Mindamellett hogy a magyar nyelv nagyon szép, és támogatom egyébként, ha valaki magyar nyelven énekel” – mondta el Vera Lacinak.

  “Gyakorlatilag ott találod ki a színpadon, hogy mit fogsz énekelni, mit fogsz csinálni. Nem veszik észre, annyira a bulin, a hangzáson jár az agyuk, nem feltétlenül azt hallgatják mit énekelek szóról, szóra” – mesélte az angol nyelvű halandzsáról az énekesnő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon