MENÜ
 • Tóth Vera van, amikor halandzsázik

  Interjúnkban Vera elmondta, hogy a zene sokkal fontosabb, mint a szöveg, így az angol halandzsázás is belefér.

  Vera nagyon szereti a magyar előadókat és gyakran hallgatja zenésztársai szerzeményeit. Úgy gondolja a magyar előadók sokkal kreatívabbak külföldi társaiknál. Egyre nagyobb lehetőséget lát ő is az angol nyelvű dalszövegekben. Szerinte egy angol dalszöveg lehet a kulcsa a nemzetközi sikernek.

  Vera szerint a fesztivál hevében akár még halandzsázni is lehet, a legfontosabb hogy pörögjön a színpad és menjen a buli. Az emberek többségét nem érdekli a helyes nyelvhasználat, élvezni akarják az előadást. Vera kitartásának is megvan az eredménye, azok akik kevesebb magyar zenét hallgatnak, biztosan ismerik legalább egy számát.

  “Nagyon kreatívak a magyarok szerintem is, egyre jobban nyílnak meg a határok, egyre nagyobb lehetőség van arra hogy angul lehessen énekelni. Mindamellett hogy a magyar nyelv nagyon szép, és támogatom egyébként, ha valaki magyar nyelven énekel” – mondta el Vera Lacinak.

  “Gyakorlatilag ott találod ki a színpadon, hogy mit fogsz énekelni, mit fogsz csinálni. Nem veszik észre, annyira a bulin, a hangzáson jár az agyuk, nem feltétlenül azt hallgatják mit énekelek szóról, szóra” – mesélte az angol nyelvű halandzsáról az énekesnő.

  Ajánló

  Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Világsztárokat jelentett be a STRAND

  Íme a Balaton Sound aftermovie-ja