MENÜ
 • Tóth Vera leszámol zenei múltjával

  Az énekesnő készen áll a teljes arculatváltásra, egyedi és megismételhetetlen szeretne lenni. Lelkesen készül a Cserháti-koncertre, mely egyfajta lezárása lesz a zenei múltjának.

  Tóth Vera töretlenül tartja magát korábbi ígéretéhez, mely szerint teljesen új alapokra helyezi a karrierét. Arculatváltási terveit jól tükrözi menedzsmentjének lecserélése is. Érdekesség, hogy az énekesnő néhány éve Cserháti Zsuzsa dalával robbant be a köztudatba, most pedig egy Cserháti-emlékkoncert háziasszonyaként kíván búcsút mondani, igaz csak képtelesen, zenei múltjának.

  “Nem akarok alteregó, egy másolt ember lenni! Én Tóth Vera vagyok, ezért dolgozom már jó ideje. Muzsikus léleknek tartom magam, és nem a pénz, hanem az alkotás motivál” – árulta el Vera. Hozzátette, hogy a fájdalom nagy alkotóerő, és amikor rosszul van, mindig jó nótákat ír.

  Egyébként lelkesen készül az Aréna-koncertre. Elmondása alapján amerikai show jellege lesz az estének, és mindenki kotta nélkül fog színpadra lépni.

  A magánélete is szóba került. Egyelőre nincs férfi az életében, de egyre jobban érzi magát, és határozott elképzelései vannak arról, hogy mire vágyik.

  “Nagyon nehéz dolgunk van, hisz boldog nő nélkül nincs boldog férfi, így a hangulatunkat mi határozzuk meg. A féltékenységi rohamokkal el lehet üldözni őket, így szabadelvű csaj lévén én az élni és élni hagyni elvben hiszek – vallotta be. – Nincs ideálom, de engem nagyon nehéz megfogni. Egyébként kissé férfias dolgaim vannak, határozott vagyok és olyan sokat dolgozom, mint egy férfi, szóval ezektől kicsit megijednek.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon