MENÜ
 • Történelmet írt a One Direction

  Még mindig bizonyítékra van szükség, hogy a fiúbandák visszatértek? Itt is van: a One Direction első helyet ért el Billboard 200-as listáján debütáló lemezével.

  A Billboard 200 lemezeladási listán elért első helyével a One Direction lehet az első brit banda, akik debütáló lemezükkel az élig jutottak. Az Up All Night 176.000 elkelt lemezzel tört a lista első helyéig. Előttük a legmagasabb helyezést a Spice Girls érte el, akik hatodik helyen debütáltak Spice című lemezükkel, a lista éléig pedig csak a 14. héten értek el, majd öt hetet töltöttek ott, mely még csak összefügő sem volt.

  Az Up All Night vezető kislemeze, a What Makes You Beautiful egy hónappal ezelőtt 28. helyen nyitott a Billboard 100-on. Azzal is mérföldkőhöz értek, hisz a Spice Girls bemutatkozó kislemeze, a Wannabe után ez a legmagasabb helyen nyitó kislemez a listán, a lányok a 11. helyen nyitottak még 1997. január 25-én.

  A fiúcsapat a brit X Factor 2010-es évadjában alakult, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson egy bandává kovácsolásával. Az Egyesült Királyságban már három top hármas kislemezt sikerült összehozniuk, albumjuk pedig még 2011 novemberében a második helyre volt elég. Az utóbbi két hétben pedig az Államokat is elérte a láz, március 12-én a Today showban első amerikai televíziós fellépésükre is sor került, ahol több mint tízezer rajongó jelent meg.

  Szerinted is ennyire jó az album?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon