MENÜ
 • Törölték Szinetárék előadását

  Érdeklődés hiányban a színésznőnek nem kell novemberben színpadra állnia. Ennél már csak kínosabb, hogy erről neki elfelejtettek szólni.

  Bizonyára nem kapkodták el a jegyeket A Mizantróp című darabra, amelynek egyik főszereplője Szinetár Dóra. Így a Millenáris Rendezvényközpont úgy döntött, hogy törli a darabot a műsornaptárból.

  “Értesítjük Tisztelt Látogatóinkat, hogy a TURAY IDA SZÍNHÁZ SPIRIT KAMARASZÍNHÁZA, Moliére: A mizantróp című valamennyi előadása elmarad! A megváltott jegyeket november 8. után pénztárunkban lehet visszaváltani! Megértésüket köszönjük!” – állt a hivatalos közleményben.

  Egyébként A Mizantróp próbai alatt került közelebbi kapcsolatba Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, mely a színésznő Bereczki Zoltánnal való házasságának végéhez vezetett.

  “Októberben valóban elmaradt egy előadás, az okát nem tudom, de a novemberi fellépések még szerepelnek a naptáramban – nyilatkozta Ferenczi Orsolya, Dóra menedzsere. – Nekünk még nem szóltak a változásról.”

  Ez már csak azért is furcsa, mert amíg a színésznő nem tud róla, hogy nem kell színpadra állnia, addig új fellépéseket sem tud vállalni, mely jelentős pénzkiesést jelenthet. Menedzsere viszont leszögezte, hogy a színésznő naptára fellépésekkel zsúfolt, egyszerre több darabban játszik, és Bereczkivel még mindig járják az országot duettkoncertjükkel.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon