MENÜ
 • TOP 5 kiegészítő, amitől biztosan stílusos pasi leszel nyáron

  Íme a nyár elengedhetetlen kellékei

  A nyár nem csak a strandolásról, hanem a fesztiválokról is szól. Ahhoz, hogy igazán stílusosan érkezz meg a kedvenc fesztiválodra, a Trendhim a pasik számára ad ötletet néhány egyszerű, de tökéletes kiegészítőre.

  1. Hordj menő és egyben strapabíró paracord karkötőt!

  Az unalmas madzagok helyett, egy igazán menő kellék a kezedre. Extraként választhatsz iránytűvel, síppal, de még öngyújtóval felszerelt változatot is. Egy fesztiválon kihagyhatatlan lehet a paracord karkötő, aminek anyaga az ejtőernyő zsinórjával megegyezik.

  2. Ha megkérdik, mennyi az idő, vedd elő a zsebórád!

  Mennyire menő már, és milyen érdeklődést kiváltó lehet egy zsebóra, nemde?! Ha megkérdik, mennyi az idő, nem a csuklódat mutogatod, ami tele van a fesztiválokon kapott karszalagokkal, hanem előveszed a zsebórádat. Kizárt, hogy ne kezdeményezzen beszélgetést egy ilyen kellék!

  3. Ha egy buliba stílusosan, lazán, de elegánsan mennél: csokornyakkendő!

  Míg régen kizárólag az elegáns viselet alkotóeleme volt, mára már a csokornyakkendő egy divatos szettel, igazán trendi kiegészítő lehet nyáron is egy buliban. Dobd fel a partiinged, jó benyomást fog kelteni rólad!

  4. Ha már unod az öveidet, használj nadrágtartót!

  Mint ahogy a csokornyakkendő, úgy a nadrágtartó is nagyon szexi hatást kelt. Egyszerre elegáns és laza, akár rendeltetésszerűen használod, akár csak lógatod azt a hózentrógert.

  5. A nyakláncról se feledkezzünk meg!

  Anyag, szín, méret végeláthatatlan tárháza, ami a nyakláncokat illeti. Stílusodhoz megfelelő nyaklánccal nem lőhetsz mellé, akár pólóban, vagy anélkül hódítanál.

  Íme a bizonyíték, hogy a csajok mellett a pasik számára is fontos lehet néhány kiegészítő, amivel egyszerűen, de stílusosan dobhatják fel a szettjüket. A Trendhim segít abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő kiegészítőt, amivel aztán magadra vonhatod a figyelmet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon