MENÜ
 • TOP 10 férfitípus 2015-ben, akiket imádnak a nők

  A nők közismerten válogatósak, ha férfiügyekről van szó, nehéz egy olyan típust mondani, ami mindenkinek bejön.

  A férfias erőt képviselő Husqvarna márka összeállította nekünk azt a TOP 10-es pasi-ranglistát, ami 2015-ben megdobogtatja a nők szívét. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egyre több nő vonzódik az erős, férfias pasikhoz, de a humor és az IQ is egyre feljebb tör. Lehet, hogy végre ismét divatba jönnek az igazán férfias férfiak? Te melyik kategória rajongója /képviselője vagy?

  10.: Még mindig a hipsterek!

  hipster

  Toplistánk 10. helyét foglalja el a fekete okulárés, vintage arcszőrzetes, elszórtan tetkós srác. Habár ragyogása leáldozóban, a stílus és lazaság kulturális képviselője még mindig sok lány szívét ragadja el. A törpsapka pedig még mindig cuki!

  9.: A kertész és az alpinista

  Hallgatagon végzi a munkáját tipikus outfitjében: fehér izompóló pici verítékkel kombinálva… mi pedig elszabadult hormonokkal tipegünk körülötte. Megvédi és elkényezteti nőjét, de persze díjazza, ha kap tőle egy hideg sört. A puszta férfierő megmutatkozása, amitől meginog a láb.

  8.: A rosszfiú: szív-és lábtörés

  Veszélyesen él, titokzatosan felszívódik néha, ami roppant vonzó a gyengébbik nemnek. Heves szívdobogás közepette rebegjük, hogy naná, hogy elmennénk egy körre a bikaerős motorjával. Ha pedig még rockbandája is van, a hétvégéink is megtelnek programmal. Legfőbb ellenségei a lányos anyukák, akik 20 évvel korábban még a legnagyobb rajongók voltak…

  7.: Az egyenruhás: stílus és tekintély

  rendor

  A nők vonzódása a tekintélyt és erőt sugárzó egyenruhához, úgy tűnik örök. Igaz, hogy hazánkban viszonylag kevés tengerészgyalogos masíroz, de egy hős tűzoltó vagy speciális mentő csak megdobogtatja a szívünket, hiszen még az életét is feláldozná értünk.

  6.: Sportoló és motivátor

  Tökéletes test és akaraterő párosa. Mindegy, hogy a vízből bukkan ki, a futópályán törölgeti a homlokát vagy az edzőteremben izzad, ő egy erős motiváló erő, hogy ne harapj bele a kürtöskalácsba. Ezért cserébe legalább a főzésben nem kell kreatívkodni: egy csirke-rizs kombó és máris megnyerted magadnak!

  5.: Pénz, siker, romantika

  Szíve hölgyének eggyel több szál rózsa minden héten, borozgatás egy panorámás étteremben, figyelmes ajándékok… a 21. század kékinges lovag tudja, hogyan lágyítsa meg a női szívet. Ereje sikerességében és finoman elegáns intelligenciában rejlik, így még azt is elnézzük, ha nem tud kicserélni egy villanykörtét.

  4.: A humorherold

  Minden perc élvezet, annyit nevetsz vele – és nem rajta! Legyen a társaság középpontja vagy csendes hangú humorkirály, igazi boldogsághormon-termelő gépezet, tehát még egészséges is vele lenni…Neki még az is megbocsátható, ha nem most lépett le egy divatplakátról.

  3.: Apatest – férfi a sör- és izom között

  Bennünket is meglepetésként ért, de 2015-ben eljött a pocakok ideje! Az apatesttel rendelkezők magukat szeretnivaló mackónak, cseppet sem kövérnek aposztrofálják… De miért is jön be sok nőnek ez a típus? Végre mi vagyunk az igazán szépek, nem vethetik a szemünkre, ha megeszünk egy csokis palacsintát, vagy ha netalán egyszer- kétszer (háromszor) elmaradt a gyantázás. Ráadásul olyan jó hozzábújni egy puha, meleget árasztó férfihoz! Valljuk be, ezek azért tudnak értékes szempontok lenni!

  2. A geek – az okos az új szexi

  Mindenre tudja a választ, azt leszámítva, hogy ki a főszereplője kedvenc sitcomunknak. Mellette biztosan nem vágnak át az étteremben a számlával, már ha van pénze az ilyesmire vagy szóvá meri tenni… A nem túl elmés pasi kiábrándító tud lenni, így nem csoda, ha egyre inkább hódít az okos – de nem okoskodó – hím.

  1.: A lumber – a férfi az erdők mélyéről!

  Sokáig kerestük a típust, amely minden értelemben egyesíti a férfias erőt, mindemellett még stílusa és jobb esetben sütnivalója is van. Végül megtaláltuk az idei Nr1-t: a lumberszexuális pasi lett ő! Kockás ingben, szakállal, kidolgozott izmokkal, hallgatag értelemmel és humorral hódít, és még városias megfelelője is létezik. Két eltérő korosztályt és stílust képviselő ikon, Cinthya Dictator és Bíró Ica is egyértelműen e típus mellett tették le voksukat, sőt, még részt is vettek a Husqvarna favágóversenyen a lumberek között elég hangos sikerrel; hiszen ezek a pasik se a visszahúzódó csajokat kedvelik. Cinthya szeptember 12-én vissza is tér egy újabb favágóversenyre a Varbó-Fónagyságba Miskolcra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon