MENÜ
 • Tönkretette házasságukat a lottónyeremény

  Válik az a brit házaspár, akik egy éve még boldog jövő elé néztek, amikor megnyerték a hatalmas összeget: közel 52 milliárd forintnyi összeget.

  Adrian Bayford és felesége, Gillianegy éve nyertek 148 millió fontot, vagyis pontosan 51,8 milliárd forint a lottón. Akkor még óriási terveket szövögettek, mára viszont oda juttatta kapcsolatukat a felfoghatatlan mennyiségű pénz, hogy válni fognak.

  lottoo

  Egy éve még együtt, boldogan

  A nő jelenleg egy 6 millió fontos házban él, a férfi pedig egy félmilliós ingatlanban. A pár nem csak a hatalmas összeg miatt vált ismertté Angliában, hanem azért is, mert nekik aztán tényleg megváltozott az életük a pénztől. Gillian előtte egy kórházban dolgozott esti műszakban, Adrian pedig egy hangszerboltban melózott.

  Amikor megnyerték a pénzt, azt mondták, végre esélyt kaptak arra, hogy a családot jobban egybe tartsák. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy a pénz nem boldogít.

  A házasságok persze néha még csak ennyire sem jönnek össze, mint pl. az indiai pár esetében, akiknek esküvője alatt gondolta meg magát a vőlegény, így egyik vendég lépett a helyére, de arra is kíváncsiak lennénk, hogy vajon az anyja-fia páros rendkívül bizarr házassága meddig húzza majd… Ha ez még nem lenne elég, írtunk már olyan házaspárról is, akik egy George Clooney hasonmást vontak volna be intim életükbe.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon