MENÜ
 • Tom Cruise tejelni fog

  Az is kiderült, hogy Katie tartásdíjat azonban nem fog kapni, Surit az évi négyszázezer dollár pedig tizennyolc éves koráig illeti meg.

  Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata hamarosan a bíróságon is végleg véget ér. A bíróság minap évi négyszázezer dollár gyerektartási díjat ítélt meg az exfeleségnek és kislányuknak, Surinak, aki az édesanyával fog maradni. A színész vagyonát körülbelül kétszázötven millió dollárra taksálják, amelyből Katie viszont egy centet sem fog látni.

  Emögött az áll, hogy a pár még házasságkötésüket megelőzően aláírt egy megállapodást ami szerint válás esetén a feleség nem tarthat igényt Tom tőle függetlenül szerzett pénzére. Az is kiderült, hogy Katie tartásdíjat azonban nem fog kapni, Surit az évi négyszázezer dollár pedig tizennyolc éves koráig illeti meg.

  Ezen felül a kislány egészségügyi és oktatási kiadásait is a férfinak kell állnia, nem beszélve az egyéb kiadásokról. Emellett az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy a kislány nem állami, vagy magániskolába fog járni hanem egy, a szcientológia egyház által fenntartott intézménybe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon