MENÜ
 • Tom Cruise perel

  Ha megnyerné a pert, a sztár jótékony célja ajánlaná fel a kártérítést.

  Tom Cruise ügyvédje, Bert Fields megerősítette: ügyfelével szerdán a Los Angeles-i bíróság felé nyújtottak be egy kártérítési igényt a Life&Style magazin kiadójával szemben, mivel szerintük a magazin túllépett egy határt.

  Az újságban megjelent egy cikk ugyanis, ahol Tom lányát, a hatéves Surit kisírt szemmel ábrázolják és a szövegből kiderül, hogy az édesapa magára hagyta őt, nem is érdeklődik felőle a Katie Holmes-szal való válása óta. A sztárügyvéd szerint ez óriási hazugság, mivel Cruise igenis érdeklődik kislánya iránt, sőt, fontos része életének. Az ilyen cikkek pedig éppen a gyermekkorát élő Suri számára hátrányosak, ezért ötvenezer dollárnyi kártérítést követelnek.

  Az ügyvéd hozzátette, annak ellenére, hogy a Holmes-Cruise pár augusztusban hivatalosan is elvált és a kislány édesanyjával él Manhattenben, Tom mindent megtesz azért, hogy hetente többször is meglátogassa kislányát, sokszor több ezer kilométert is repül, hogy egy-egy napra meglátogathassa. Így hát jó esély van arra, hogy a Life&Style elbukja a pert, hiszen az amerikai bíróságok általában a gyermekek érdekeit helyezik szem elé, ráadásul maga Bert Fields a szórakoztatóipar egyik legjobb ügyvédje.

  Az ötvenezer dollárnyi kártérítést Cruise karitatív célokra ajánlaná fel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon