MENÜ
 • Tom Cruise exfelesége kegyeiért küzd

  A színésznek egy tartósabb párkapcsolat sem jött össze, mióta elvált Katie Holmestól. Most azt beszélik, Tom kétségbeesetten küzd exfeleségéért, mert hiányolja régi életét.

  A sztárpár válása igencsak viharos volt, eleinte úgy tűnt, talán szóba sem állnak már egymással. Tom Cruise azonban máris vissza akarja szerezni volt feleségét, Katie Holmest.

  “Tomnak hiányzik Katie és a régi, közös életük. Jelenleg nincs nő az életében, ezért mindenáron vissza akarja kapni a családját. Különösen most, az ünnepek közeledtével hiányzik neki Suri és Katie” – nyilatkozta Cruise egyik barátja.

  2012 Vanity Fair Oscar Party

  Vajon látjuk őket valaha újra egy párként?

  A hírt a színész menedzsmentje nem kommentálta, Holmes pedig hallgat az ügyben. Az biztos, hogy a két sztár annak ellenére, hogy már több mint egy éve nem jelent meg együtt sehol, közös gyermeke miatt egyre gyakrabban beszél egymással. “Ez nem hirtelen elhatározás nála, sokat gondolkodott az életén, és nem bírja Katie közelsége nélkül” – folytatta a neve elhallgatását kérő forrás.

  Mindeközben Holmes, aki jelenleg Dél-Afrikában forgatja új filmjét, Twitter-oldalán sejtelmes idézetet posztolt ki: “Az igazi harc akkor kezdődik, amikor saját magad egy részével kell küzdened. Addig minden simán megy, de ha saját magaddal kell vívnod, akkor derül ki, mit érsz valójában.” Barátai szerint ha Cruise nem merült volna el a szcientológiában, még ma is boldog családapa lenne.

  (Forrás/kép: National Enquirer)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon