MENÜ
 • Tolvai Reni bombaformában!

  Az énekesnő egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ennek oka, hogy jelentős átalakuláson ment keresztül. Egy munkaajánlat miatt megszabadult fölösleges kilóitól.

  A Megasztár 5 győzteséről hónapok óta keveset hallani, pedig korábban rendszeresen feltűnt a bulvárhírekben.. Legtöbbször a magánélete került terítékre, illetve a kilókkal folytatott eredménytelen küzdelme és emlékezetes divatbakijai. Kiderült, hogy az énekesnőt új menedzsmentje rejtette el a nyilvánosság elől, hogy aztán merőben új stílussal, külsővel térjen vissza.

  Tolvai Reni többször is említette, hogy nemzetközi karrierre vágyik, és úgy látszik, álma most valóra válhat. A hírek szerint egy nemzetközi cég felfigyelt rá, azonban komoly feltételhez kötötték a szerződtetését: Reninek meg kellett szabadulnia súlyfeleslegétől. A lány sikerrel járt, a rendszeres edzés és a kitartó diétázás eredményeképpen már több mint tíz kilótól szabadult meg az énekesnő.

  Mi sem bizonyítja jobban, hogy bombaformában van, mint a közösségi oldalára néhány hete kiposztolt fotó, melyen testre feszülő, vörös koktélruhában pózol.

  Igaz a visszatérés még várat magára. Egyelőre a honlapján is ritkultak a bejegyzések, a  fellépés rovatát nem frissítik, de valószínű a menedzsmentje hatásos belépővel akarja bemutatni az új Renit.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon