MENÜ
 • Tolvai Reni iskolapadba ül

  Az énekesnő úgy döntött, hogy szeptembertől műkörmösnek tanul majd.

  A Megasztár felfedezettje hónapokon belül megszerezheti első szakmáját. A divat iránt fogékony lány szeptembertől tanulja majd a tökéletes körmök titkait.

  “Nagyon sokáig műkörmöshöz jártam, ahol érdeklődve figyeltem, mit hogyan csinálnak. Aztán rájöttem, ez nekem is menne – mesélte Reni. – Most már kizárólag én készítem a körmeimet, s nagyon tetszik a dolog.”

  Az énekesnő úgy tartja, hogy egy nő minden körülmények között legyen nő, és erre mindig odafigyel megjelenésével kapcsolatban: magas sarkú cipőket hord, szexi ruhákban pózol, és a tökéletes frizurán és sminken kívül a kézápolás is hozzátartozik a nőiességhez.

  Különben sem ő lenne az első a popvilágban, aki maga csinálja a körmeit, Rihanna is saját  kreációival az ujjain lép színpadra.

  A szeptemberben induló képzés mindössze néhány hónapig veszi majd igénybe a lány idejét, és ezzel az érettségi után hivatalos papírt szerezhet első szakmájáról. Persze nem kell megijednünk: Reni nem gondolkozik azon, hogy karriert vált, nem szeretne saját szalont.

  “Engem hosszú távon csak az éneklés foglalkoztat. Nem tudom máshogy elképzelni az életem. Bízom a nemzetközi sikerben, s igyekszem is mindent megtenni a célom érdekében.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon