MENÜ
 • Tökös mulatságot csaptak a jégen sztárjaink

  Gyermekekkel ünnepelték a Halloweent Dukai Regináék

  Korcsolyát húztak sztárjaink, hogy a Jégteraszon egy jó hangulatú, izgalmas sorversennyel ünnepeljék a Halloweent a Cseppkő Gyermekotthon lakóival. A jótékonysági esemény arc- és testfestéssel indult, és míg LL Junior Dukai Reginával főként a motívumok rajzolásában jeleskedett, Young G., Gergely István és Oláh Gergő a jégpályán mutatták meg „tökös” oldalukat.

  young_g_versenyben

  Igazi tökös mulatságra látták vendégül a Cseppkő Gyermekotthon lakóit hírességeink. LL Junior, Oláh Gergő, Dukai Regina, Gergely István és Young G. Halloween alkalmából lepték meg a gyerkőcöket, akiket a pókok, boszorkányok, halálfejek kicsit sem riasztottak el, sőt, arcukra, karjukra, kézfejükre is került az ünnepre jellemző motívumokból. Az arcfestés után előkerültek a korcsolyák is, és kezdetét vette a sorverseny – a sztárok 1-1 gyerekcsapat élén vágtak neki a jégpályának: tökök között szlalomoztak, gyorsasági versenyben mérték össze tudásukat, és kipukkant néhány halloween-i lufi is.

  lljunior_halloweeni_festes

  Oláh Gergő nosztalgikus hangulatban mesélt a gyerekeknek arról, hogy kiskorában a szomszédokkal saját jégpályát öntöttek maguknak a falu határában, és kori helyett cipővel csúszkáltak fel s alá. „Fontos, hogy a gyerekeket kimozdítsuk a számítógép elől: a levegőn töltött idő és mozgás nem csak egészséges, de össze is hozza őket, a sorversenyek pedig a csapatszellemet erősítették bennük, ami szintén fontos ebben a korban” – mondta el az X-faktor 2012-es győztese, aki a Halloweent általában nem ünnepli, de a közelgő adventet annál inkább várja már.

  lakatos_krisztian_es_lljunior_

  Miközben a csapatok lázasan versenyeztek, LL Junior a pálya szélén próbálgatta, milyen az élet korcsolyával a lábon. „Soha nem koriztam még, ideje volt kipróbálni, és még ha kicsit ügyetlen is voltam, megérte! Imádok mosolyt csalni a gyermekek arcára. Szegény családban nőttem fel, így pontosan tudom, milyen nagy élmény lehetett a kicsiknek ez a családias délelőtt, az arcfestés, az ajándékok és a közös fotók” – mondta el az énekes, akinek jó barátja, a Megasztárból ismert Lakatos Krisztián segített „túlélni” a tökös-jeges kalandot.

  dul_a_koriverseny

  Dukai Regina egyik kedvenc ünnepe október 31., azaz Halloween, amelyről nem csak narancssárgára festett körme, de az alkalomra megálmodott, saját tervezésű ruhája is árulkodott. „Édesapám születésnapja is ezekben a napokban van, így a Halloween számomra egyet jelent a családi ünnepléssel, a répatortával, a viccesre faragott tökökkel. Nagyon szeretek korcsolyázni, de most egy hátsérülés miatt csak a palánk mellől tudtam drukkolni. Aztán nem bírtam ki, és a gyermekek kérésére együtt tettünk pár lépést a jégen” – árulta el Regina.

  dukai_regina_gyerekekkel

  Olimpiai bajnok vízilabdázónk Gergely István profikat megszégyenítően siklott a jégen, ennek és hangos bátorításának köszönhetően, csapata magabiztosan nyert a sorversenyekben. A második helyen döntetlen született, Young G. és Oláh Gergő csapata ugyanannyi pontot szerzett a szlalomozás, a lufi adogatás és a gyorsasági versenyszámok során. A győztes csapat jutalma ajándékcsomag volt, ám természetesen a többi résztvevő gyermek sem távozott üres kézzel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon