MENÜ
 • Többmillás esküvő kutyáknak

  Hihetetlen, de hatvanegymillió forintba került Chilly Pasternak, a pudli és Baby Hope, a coton de tulear fajtájú kutyus esküvője.

  A New York-i Wendy Diamond, aki nagy New állatvédő és aktivisita hírében áll,  hatalmas, méregdrága lagzit szervezett kiskutyájának, Baby Hope-nak és vőlegényének, Chillynek.

  A pompás ceremónián a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztője megállapította, hogy a kétszázötvenezer dolláros, vagy­is csaknem hatvankétmillió forintos lagzi, valóban a legeslegdrágább kutyaesküvő a világon. A világ legdrágább kutyaesküvőjéből származó bevételeket a gazdik jótékony célra ajánlották fel.

  Baby Hope selyemruhája, masnija és fátyla 1 millió 400 ezer forintot ért. A vendégek – ebek és gazdáik – egymillió forint értékû sushiból falatoztak, a virágok hét-, a bérleti díj tizenhárommillióba került.

  “A lagzit saját zsebből álltam, de a vendégek által fizetett jegyek árát egy kutyamenhelynek utalom” – nyilatkozta Wendy, Baby Hope gazdája, aki hazavitte az arát, és Chilly is saját kutyaházában tért nyugovóra, így csak alkalmanként teljesítheti házastársi kötelességét – ha a gazdi is úgy akarja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon