MENÜ
 • Többet nem utazhatunk a vicces sofőrrel

  A BKV végül mégis csak kirúgta az utazást felejthetetlen élménnyé varázsoló buszvezetőt.

  Áprilisban nagy port kavart annak a buszsofőrnek az ügye, aki a 105-ös busz vonalán viccesen kommentálta a megállókat, ugyanakkor engedély nélkül nyilatkozott az ATV-nek, ezzel megsértve a BKV belső szabályait.  Akkor a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője védelmébe vette Bócsa Viktort. Azóta a fiatalember határozatlan időre szóló munkaszerződése lejárt, amit a BKV nem hosszabbított meg.

  A döntést a sorozatos szabályszegésekkel, és azzal indokolták, hogy a legutóbbi szabálytalan munkavégzése után sem próbálta meg munkáját példamutatóan végezni, és visszaélt a közvélemény szimpátiájából eredő helyzetével.

  A BKK közleménye szerint már az áprilisi eset után néhány nappal előfordult, hogy műszaki hibára hivatkozva kiállt az utasszállításból, ezzel járatkimaradást okozva a 105-ös vonalon, miközben a rádiónak nyilatkozott.  Ezt követően egy alkalommal a járművezető elkésett a szolgálatából és emiatt akkor a 91-es busz vonalán okozott zavart. Végül azt is említi a sajtóosztály, hogy a sofőr megbukott a BKV rendszeres belső sebességmérési ellenőrzésén is:  egyszer 50 helyett 65, majd egy másik alkalommal 69 kilométer/órás sebességgel közlekedett a buszával, amely súlyosan veszélyezteti a forgalombiztonságot.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon