MENÜ
 • Többé nem akadály az esőben tekerés

  Az őszi, esősebb évszak beköszöntével egyre többen teszik parkoló pályára a bringát, mert nem szeretnek bőrig ázni tekerés közben.

  A svájci székhelyű Allnew nevű cég bemutatta Dryve névre keresztelt bringa kiegészítőjét a napokban véget ért Eurobike Show 2014 kiállításon, amivel szárazon megúszhatjuk a kisebb zuhékat. Abban az esetben, ha tekerés közben ér minket utol az égi áldás, csupán 30 másodperc alatt felhúzhatjuk a fejünk fölé a védőernyőt.

  dryve2

  Felszerelése nem igényel tíz diplomát csupán a kerékpár elejéhez és végéhez kell rögzíteni és kész is a sátorszerű esővédő felettünk. Elülsőfelén fejmagasságban egy kör alakú szélvédő kapott helyet, aminek felületén nem állnak meg a vízcseppek, hanem leperegnek, így tisztán láthatjuk az előttünk lévő akadályokat.

  dryve1

  Egy átlagos hátizsákban elfér a mindössze 850 gramm súlyú kiegészítő. Az elképzelés dicséretes, de azért aki már töltött pár kellemes percet esőben az tudja, hogy nem mindig függőlegesen esik az égből, hanem olykor oldalirányú áztatás is van, ami ellen a Dryve aligha tud minket megvédeni. Ár egyelőre nem ismert, de várhatóan pár hónapon belül polcokra kerül az esővédő kiegészítő.

  forrás: dryve.info

  https://www.facebook.com/Popecposthu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon