MENÜ
 • Több utat lezárnak a Nemzeti Vágta miatt

  Ahogy azt megszokhattuk, minden nagy rendezvény ideje alatt számíthatunk különböző forgalmi korlátozásokra. A fővárosban nem csupán a Nemzeti Vágta, de a Nike Budapest Félmaraton is hamarosan elkezdődik, ezért jobb felkészülniük az autóval, illetve tömegközlekedéssel utazóknak a különböző útlezárásokra.

  A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a Nemzeti Vágta ideje alatt, szeptember 10-én, hétfőn 0 órától szeptember 18-án, kedden 24 óráig átmenetileg szünetel a városligeti buszparkoló működése.

  A 27. Nike Budapest Félmaraton verseny ideje alatt, vasárnap lezárnak több útvonalat a városban a résztvevők elhaladásáig. Az esemény útvonala néhány szakaszon érinti az I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületet, a Városligetet, az Andrássy utat, a budai és pesti alsó rakpartokat – tudatta a rendezvény kommunikációjával megbízott cég.

  Ezeken a szakaszokon a futók elhaladásáig több helyen lesz forgalomelterelés, reggel 7 óra és délután 13 óra között. A forgalmat rendőrök irányítják majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon