MENÜ
 • Több száz kilót fogyott az egykori legkövérebb ember

  Az 51 éves brit férfi már így is 285 kilótól szabadult meg, de tovább folytatná a fogyókúrát, ha lehetne. Jelenleg ötven kiló bőr van rajta, amitől ha megszabadulna már csak 110 kiló lenne. Ha eléri a kívánt testsúlyát, beleveti magát a csajozásba.

  Paul Mason napi 20 ezer kalóriányi ételt és italt nyomott magába, s két esztendővel ezelőtt 445 kilós súlyával egyértelműen ő volt a világ legkövérebb embere – eleveníti fel a brit Daily Mail. Aztán darus kocsival szállították kórházba, hogy beültethessen magának egy gyomorgyűrűt, azzal megkezdte a nagy fogyást.

  Akaraterejének és kitartásának meg lett a gyümölcse, már csak 160 kilót nyom a brit férfi, s nem elsősorban rajta múlik, hogy még ennél is kevesebbet mutasson a mérleg. Ötven kiló felesleges bőr lóg ugyanis rajta, de a brit egészségpénztár csak akkor téríti a műtétet, ha két évig tartani tudja a súlyát.

  “A fittyedt bőr nem csak randa, de a mozgásban is akadályoz, mi több, fáj, s az állandó plusz tehertől szakadozik is a bőröm” – panaszkodik Mason, aki mindenképpen el akarja érni, hogy hamarabb sor kerülhessen az operációra, s folytathassa a karcsúsodását. Nagy tervei vannak ugyanis: meg akarja szerezni a jogosítványt, utazgatni szeretne és ékszereket készíteni, meg persze becsajozni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon