MENÜ
 • Több mint ezer órányi közmunkán van túl az énekes

  Az énekes valószínűleg többször is megbánta egykori tetteit, arról nem is beszélve, hogy a rá kiszabott adag csak most, három évvel később fogyott el.

  Chris Brownt 2009-ben egy amerikai bíróság 1400 órányi közmunkára ítélte amiért folyamatosan zaklatta egykori barátnőjét, Rihannát. Az énekes azóta valószínűleg a munka minden egyes órájában megbánta egykori tetteit, arról nem is beszélve, hogy a rá kiszabott adag csak most, három évvel később fogyott el.

  A munka változatosnak semmiképp sem mondható, főleg közterületek takarításából állt, illetve gyakran megfordult egy Virginia állambeli otthonban is, ahol egykor édesanyja is dolgozott. Ennek is megvan a maga oka és ez majd inkább talán a kellemes emlékek közé fog tartozni, ha egykor majd visszatekint erre az időszakra.

  “Úgy gondolom Chris mindig is szeretett visszatérni korábbi emlékekhez, mert vissza akart adni valamit annak a helynek, ahol felnőtt. Ez a hely pedig az élete egy része volt, hiszen édesanyja itt dolgozott.” – nyilatkozta egy hölgy, aki gyerekkorában jól ismerte az énekest.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon