MENÜ
 • Több fiút szeretne a One Direction

  Tényleg szinte csak lányok járnak el a koncertjeikre, leszámítva esetleg egy-két szerencsétlen apukát, akit gyermeke magával rángatott.

  Az angol banda tagjai szörnyen hálásak lány rajongóiknak azért, hogy ennyire támogatják őket. Jól esik nekik minden üvöltés, sikoly. De úgy látszik a srácoknak ez nem elég, ennél többet szeretnének. Nagy álmuk, hogy a férfiközönség is kiterebélyesedjen.

  Ahogy azt e kép is jól bizonyítja, tényleg szinte csak lányok járnak el a koncertjeikre, leszámítva esetleg egy-két szerencsétlen apukát, akit gyermeke magával rángatott. Pedig ahogy Niall írta: “Több fiú rajongót szeretnénk látni, mivel amikor látjuk őket a tömegben az tök király. Jelenleg a 90% lány.” Egyszóval kicsit színesedhetne a táboruk.

  Liam meg egyébként a mai napig megvan döbbenve azon, hogy a lányok hogy kikészülnek, ha meglátják őket. Mindenki egyből letépné a végtagjaikat, vagy legalább a hajukból pár tincset és sokan sírásban törnek ki. “Egyikünk sem képzelt volna el hasonlót két évvel ezelőtt. Hogy őszinte legyek, egyikünk sem számított ilyesmire.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon