MENÜ
 • Több ezer vendéget hívott meg bulijára – véletlenül

  65 millióba került annak a magdeburgi fiúnak a születésnapi partyja, aki csupán egy félrekattintás miatt publikussá tette Facebookon az eseményt, öt és fél ezer embert meghívva.

  A szülinapos nem csak a barátait hívta meg bulijára a Facebook-on,  hanem több ezer idegen vendéget is toborzott, de nem szándékosan – írja a bild.de internetes portál. Az eseményre pontosan öt és félezren kattintottak az  “ott leszek”-re, a hatóságok pedig igyekeztek még időben eloszlatni a party-t, de így is több száz fiatal érkezett meg a helyszínre.

  A csalódott vendégek rendőrök tucatjaival nézhettek farkasszemet, és bár a városrészt is lezárták, a pórul járt fiatalok kövekkel és üvegekkel dobálták meg a rendőröket. A buli szerencsére súlyosabb sérülések nélkül ért véget, egyedül talán az ünnepeltnek hagyott mély nyomokat az életében.

  A hatóságok ugyanis a napokban postázták ki a számlát, amibe a részükről került a nem mindennapi összejövetel. Ezek alapján az ünnepeltnek 218 ezer eurót, azaz több mint hatvanöt millió forintot kell befizetnie.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon