MENÜ
 • Tízmillióra perlik Madonnát

  Madonnát az Oroszok Szakszervezete perli be a kultúra rombolásának vádjával, melyet az énekesnő szentpétervári koncertjén hajtott végre.

  Az aktivisták már a koncert előtt figyelmeztették Madonnát arra, hogy nem lesz jó vége, ha betartja ígéretét, miszerint koncertjén felszólal a homoszexuálisokat támadó orosz törvény ellen és még börtönnel is megfenyegették. Az énekesnő viszont fittyet hányt a fenyegetésekre és nem csak egy teljes beszédet mondott arról, hogy a melegeket el kell fogadni de koncertjén a közönség még rózsaszín szalagokat is kapott egy közös protestálás céljából.

  “Megsértette a hívők érzéseit és úgy promótálta a homoszexualitást, hogy gyermekek voltak jelen a koncertjén és ami amúgy is tiltott Szentpétervárott. Mi a város lakói komoly morális kárt szenvedtünk!’

  Az aktivisták nem csak perelnek tüntetnek is, tervük szerint egy videóval, mely bemutatja, Madonna a koncerten hogyan lépett fel egy ororsz ortodox keresztre és bíztatta arra a közönséget, hogy emeljék fel rózsaszín karkötőjüket.

  Szentpéterváron tavasz óta él a törvény, mely bünteti azt, ha valaki a homoszexualitásról beszél vagy promótálja azt. A vezetőség továbbá a homoszexualitást egyként kezeli a pedofíliával.

  Madonna szentpétervári koncertjén beszélt a Pussy Riot elnevezésű punk bandáról is, akiket hét év börtönre ítéltek egy Putyin-ellenes tüntetést szerveztek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon