MENÜ
 • Tizennyolc hónap után került vissza tulajdonosához a gyűrű

  Csatornamunkások találták meg a különleges gyémántot.

  Az idaho-i Kuna városában élő Michelle Rieger tizennyolc hónap után visszakapta gyűrűjét, melyet véletlenül lehúzott a wc-n. A nő és férje a baleset megtörténtekor hiába próbálták szétszedni a kagylót és keresték a csatornában a gyémántot, nem jártak sikerrel. A nő már rég feladta a próbálkozást és el is felejtette a szerencsétlen esetet, amikor váratlan fordulat történt. Két helyi csatornatisztító ugyanis megtalálta a gyűrűt, amikor a föld alá mentek rutin ellenőrzést végezni a város csatornájának állapotáról.

  „A szűrőberendezésen akadt fent, ott pillantottam meg. Először nem tudtuk mi lehet az, aztán miután felvittük és letisztítottuk, láttuk hogy egy hatalmas gyémántgyűrűt találtunk. Mivel egyikünké sem volt, nem is volt kérdés számunkra, mit kell tennünk.”- mondta el Travis Flemning, az egyik munkás.

  A következő reggel a becsületes munkások a rendőrségre vitték a talált gyűrűt, akik több felhívást is közzétettek a lakosság számára. Rieger egy barátjától értesült a hírről. Természetesen rajta kívül rengetegen jelentkeztek a drága ékszerért, azonban mivel teljesen egyedi tervezésű darabról volt szó, a nő fotókkal és az ékszerész-mesterrel tudta bizonyítani, hogy ő a jogos tulajdonosa. Így a gyűrű visszakerülhetett hozzá.

  „A férjemmel huszonöt éve vagyunk házasok, ez a gyűrű pedig az örökké tartó szerelmünk szimbóluma. Az, hogy egy ilyen eset után visszakerült hozzám, azt jelzi, hogy örökké együtt leszünk. Nagyon boldog vagyok.” – mondta el Rieger.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon