MENÜ
 • Tizennyolc ember életét mentette meg a nyolcéves

  A kislány pontosan tudta, mit kell tenni, amikor füstszagot érzett.

  Amy O’Toole szülei büszkék lehetnek, hiszen kislányuk tizennyolc ember életét mentette meg, A kislány a hat szobás, két emeletes házuk földszintjén volt, amikor füstszagot érzett. Ekkor rohant az emeletre és kisebb testvéreit a földszint felé terelte. A házban tizennégy gyerek tartózkodott, a család hét gyermeke és ugyanennyi barátjuk, akik éppen születésnapot ünnepeltek.

  A gyerekek nem észlelték a szagot, hiszen az egyik szobában játszottak, míg Amy a földszinten tartózkodott, ahol észrevette, hogy az emeletről sűrű füst szivárog a lépcső felé. Gyorsan felszaladt és riadóztatta a többi gyereket, akik a földszintre siettek. Amy ezután az udvarra rohant, hogy értesítse az éppen kertészkedő szülőket. Ők kiterelték a házból a gyerekeket és értesítették a tűzoltókat. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, melyben a ház teljes felső szintje megsemmisült.

  Az okos nyolcéves elmondta, semmi egyebet nem tett, mint amit az iskolában tanult és biztos benne, hogy testvérei sem cselekedtek volna másképp. Az azonban biztos, hogy testvérei és szülei most hálásak neki, hiszen ki tudja, milyen következményekkel járt volna, ha nem veszi észre időben, mi történik. Így azonban szerencsére senki sem sérült meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon