MENÜ
 • Tizennégy millió forintnyi pipihús

  A csirkeszárny lett az új arany?

  Két georgiai raktáros 65 ezer dollár – körülbelül 14 millió forint – értékű,  csirkeszárnyat lopott el, alapos hiányt okozva a húsra éhes amerikaiaknak.

  A 35 éves Mr. Patterson és a 26 éves Mr. Jackson feltehetőleg egy egész teherautót bérelt ki még január közepén, hogy eltulajdonítsanak munkahelyükről több raklapnyi fagyasztott csirkeszárnyat.  Gyakorlott raktárosként a munkát már a nap közepén elkezdték és míg Jackson egy emelővel mentette ki a husit, addig az idősebb Patterson csak megfigyelőként arra vigyázott, hogy a környéken ne lássa senki, hogy éppen kirabolják a fél épületet.

  Ez pedig nem is történt meg, hiszen a két rablót – bár január 12-én követték el különös tettüket – csak tegnap tartóztatták le, de azóta szabadlábra is helyezték őket, 650 ezer forint óvadék ellenében. A szárnyakat viszont azóta sem találták meg a hatóságok.

  Bár az eset sokak szerint nevetséges lehet, valójában igencsak nagy felfordulást okozott, mivel a közelgő Super Bowl miatt a szokásosnál is jóval nagyobb lett a kereslet a csirkeszárnyra az USA-ban, annak ellenére, is, hogy a tápszerek növekvő ára miatt az idén az Államokban sose látott drágaságot ért el a finomság.

  Még egy pont, hogy miért legyünk vegák…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon