MENÜ
 • Tizenkettedik születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban

  2911 epizód, 2430 szereplő, 4000 darab piskótatekercs, 13 liter művér. Január 23-án lesz tizenkét éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.

  Kusza szerelmi történet és bűntények, példaértékű családi élet és megdöbbentő kórházi esetek. Csillagkút élete immár tizenkét éve zajlik hétköznap esténként a nézők szeme láttára sokszor vicces, olykor drámai és gyakran megható pillanatokkal. Ezeket a közös élményeket ünnepelték meg a sorozat színészei és stábja: január 23-án múlt tizenkét éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán.

  A Csillagvirág klinika lobbyjában együtt vágták fel a hatalmas születésnapi tortát a színészek, alkotók és a Jóban Rosszban stábja, akik összesen 3400 alkalommal építették át a díszletet, 75 686 percnyi anyagot adtak le adásba, 117 liter alapozót, 260 doboz púdert és 1980 liter mosószert használtak fel, 4000 darab kókuszgolyót, 34000 liter kávét fogyasztottak el, és általában 6 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap.

  A TV2 Csoport őszi programinvesztíciójának részeként néhány hónapja vetítjük kizárólag a SuperTV2 műsorán a Jóban Rosszbant. A nézettségi adatok pedig bizonyítják, hogy a stratégiánk bevált: hosszútávon számítunk a népszerű saját gyártású sorozatra, amelyet a nézők is nagyon szeretnek – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató.

  A jelenlegi szereplők: Nagy Adri, Legerszki Kriszti, Fábián Anita, Végh Judit, Bálizs Anett, Kondákor Zsófi, Kárpáti Rebeka, Szabó Dóra, Madár Vera, Bálizs Anett, Mihályfi Balázs, Gazdag Tibor, Posta Lajos, Dózsa Zoltán, Kedvek Richárd, Cs. Németh Lajos, Adányi Alex, Jánosi Dávid, Suhajda Dániel, Cseke Katinka, Tóth Roland, Timon Barnabás, Timon Benjamin, Bozsó Péter, Braghini Rozina, Nagy Balázs, Marton Róbert, Sallai Nóra, Sághy Tamás, Pikali Gerda, Réti Adrienn, Sipos Csaba, Takács Zalán, Szőke Richárd, Nagy Katalin, Nagy Rebeka és Tóth Zsiga Nóra.

  Jóban Rosszban hétköznap esténként 20.15-kor a SuperTV2 műsorán.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon