MENÜ
 • Tizenkét buszsofőr osztozik a 38 millió fontos főnyereményen

  Még egyikük sem mondott fel.

  Szombat hajnalban tudta meg a tizenkét angol buszsofőrből álló baráti kör, hogy rájuk mosolygott a szerencse. A közösen kitöltött lottószelvények közül egy ugyanis ötös találatot ért, így fejenként több mint három millió font, azaz körülbelül egy milliárd forint üti a markukat.

  „Még mindig sokkos állapotban vagyok.” – mondta el az egyik szerencsés nyertes – „Az a fontos, hogy ezután is a megszokott mederben folytassuk az életünket. Nem szabad, hogy ez a szerencse megváltoztasson minket.”

  A sofőrök még nem döntötték el, otthagyják-e korábbi állásukat, de a busztársaság szóvivője elmondta, eddig még nem érkezett egyetlen felmondási kérelem sem hozzájuk.

  Azonban egy kollegájuk, a 36 éves Hazel Loveday talán nem örül annyira barátai sikerének. A nő ugyanis a váratlan szerencse előtt pár héttel úgy döntött, nem szeretne továbbra is heti két fontot fizetni, így kiszállt a körből.

  A Telegraph értesülései szerint, amikor a nő megtudta a hírt, hogy nem osztozhat kollégáival a nyereményen, idegösszeroppanást kapott és kórházba került.

  Charles Connor, az egyik nyertes a lapnak így nyilatkozott az esetről: „Sajnáljuk, ami Hazellel történt, de nem a mi hibánk. Nem tehetünk érte semmit. Igazságtalan lenne a többiekkel szemben, ha úgy döntenénk, ő is részesülhet a nyereményből. Nem vett részt a szelvények kitöltésében és nem fizette ki a részét a feladásuknál sem.”

  A tizenkét szerencsés még nem döntötte el, mire költi a hatalmas nyereményt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon