MENÜ
 • Tíz gyereket hozott a világra az állítólagos meddő asszony

  Az orvosok petefészek rendellenességgel diagnosztizálták azt a nőt, aki később jócskán bebizonyította: nagyon is termékeny.

  Katrina Young teljesen összetört, amikor nőgyógyásza közölte vele a szörnyű hírt, miszerint soha nem lehet saját gyereke. Akkor már két éve próbálkoztak a férjével, és valóban nem akart összejönni az áhított baba, írja a Daily Mail.

  Az orvos szerint policisztás ovárium szindróma okozta a terméketlenségét, és azt tanácsolták neki, fogadja el, hogy valószínűleg soha nem szülhet. Ennek már 17 éve, és az asszony azóta tíz gyerek boldog édesanyja. Legkisebb lánya, Nakita tavaly szeptemberben jött világra, a legidősebb gyerek már 17 múlt. Young pedig még mindig csak 36 éves.

  „Alig voltam 16, amikor találkoztam a férjemmel, aki 18 évvel idősebb nálam. Azonnal tudtam, hogy egy csomó gyereket akarok tőle, mindketten nagy családra vágytunk” – mesélte a kezdetekről a tízgyerekes anya. Nagyon el volt keseredve, és nem bízott igazán a sikerben, amikor szedni kezdett egy gyógyszert, amely a petefészekműködést serkentette. Azonban csodával határos módon, a terhesség mégis összejött!

  Egy év múlva kistestvért akartak az első babának, de megint hiába próbálkoztak, ezért az asszony időpontot kért az orvosától. Ám a rendelésen végül nem kellett megjelennie, ugyanis közben váratlanul mégis teherbe esett.

  „Óriási meglepetés volt. Egy évig semmi, aztán pont mikor már újra gyógyszeres segítséget akartam kérni, megfogant a baba. Miután a második gyereket megszültem, szinte futószalagon, gond nélkül jött a többi” – nyilatkozta a nő, aki még még mindig úgy érzi, nincs elég gyereke. Legalább még egyet szeretne, hogy meglegyen a saját focicsapat…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon