MENÜ
 • Tíz év börtön a metamfetamin-dílernek

  A vendégek italába is drogot csempészett.

  Egy texasi nőt tíz év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, miután bebizonyosodott, hogy több esetben metamfetamint csempészett a bár vendégeinek italába, ahol dolgozott.

  A tizenkilenc éves Carolina Avilát 121 hónap börtön várja, droggal való visszaélés, súlyos testi sértés kísérlete és mások veszélyeztetése miatt. A pincérnő egy éjszakai bárban dolgozott, ahol mellesleg drogdílerként is tevékenykedett. A főnöke számára vált gyanússá a dolog, hiszen elmondása szerint Carolina túl sok “törzsvendéggel” volt jó viszonyban, sokszor bizalmas beszélgetéseken kapta rajta őket. Ezért kezdte el figyelni, mit csinál a lány. Ekkor vette észre, hogy drogot árul néhány törzsvendégnek. A legnagyobb megdöbbenés azonban csak azután jött, hogy a főnök váratlanul beállított következő délután a bárba.

  “Elképesztő volt. Ott állt a pult mögött, kinyitott két üveg sört, valamit öntött beléjük, tálcára tette és az egyik asztalhoz sétált vele. Ott két fiatal lány ült, nem lehettek idősebben 23-24 évesnél. Természetesen azonnal odarohantam és elvettem előlük az italokat. Látszott rajtuk, hogy fogalmuk sincsen, mi történt. Biztos voltam benne, hogy nem tudják, mit kevertek az italukba. Azonnal értesítettem a rendőrséget.” – mesélte a bár tulaja

  A pincérnőt letartóztatták, a házkutatás során pedig egyértelmű bizonyítékokat találtak bűnösségére. Legkorábban tíz év múlva szabadulhat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon