MENÜ
 • Titokban műtötték meg Debreczeni Zitát?

  A modell mindig is tagadta, hogy testét átszabták volna, ám egy friss fotó arra enged következtetni, hogy megplasztikáztatta a mellét.

  Debreczeni Zita kebleinek eredetiségét hosszú idő óta találgatások övezik. Képeit nézegetve felmerül a kérdés, hogy természetes adottság, vagy egy jól méretezett implantátum felel-e az esztétikumért. A feltevés korántsem légből kapott, ugyanis a csinos modell korábban a média kíséretben maga keresett fel egy plasztikai sebészt, mert túl picinek találta a mellét.

  “27 éves vagyok, és szeretném végre igazi nőnek érezni magam. Sokan próbáltak lebeszélni a mellnagyobbító műtétről, de úgy gondoltam, hogy ez az én életem és döntésem” – nyilatkozta akkor Zita.

  Végül azonban a műtétből nem lett semmi, először költözésre hivatkozva, majd a modell kijelentette, hogy meggondolta magát, és meghagyja veleszületett idomait.

  Ám a legnépszerűbb közösségi oldalra néhány napja kikerült képen már sokkal kerekebbnek tűnik a lány. Régi fotóival összevetve szembetűnő a változás.

  Dr. Gill Endre plasztikai sebész a következő véleményt fogalmazta meg:

  “Nagy valószínűséggel plasztikázva van, de csupán képek alapján nem lehet határozottan kijelenteni. Mindenesetre, ha megcsináltatta, az eredmény nagyon szép. A korábbi fotókat elnézve elképzelhető, hogy már volt implantátuma, amelyet nagyobbra cseréltetett, hiszen a régi képeken látszik, hogy picike volt a melle, most viszont gyönyörű”.

  Forrás + fotó: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon