MENÜ
 • Titokban készültek aktképek Éden Nikiről

  Hiába a gyönyörű végeredmény, ha a csatorna nem tudott a képekről.

  Éden Niki még Mexikóban vetkőzött le Nánási Pál kamerája előtt. A Viasat3 párkeresőjének versenyzője nem először mutatja meg magát a nyuszis magazinban, 2006-ban viszont még egészen más külsővel pózolt.

  „Nagyon örültem, hogy az Éden Hotel kapcsán megmutathatom az új külsőmet. Annak idején teljesen más stílust képviseltem: nem volt műkörmöm, póthajam, nem volt megműtve semmim. Azóta több beavatkozáson estem át, plasztikáztattam a mellem, az orrom és a szám is. Annyira máshogy nézek ki, mint hat éve, hogy Nánási Pali meg sem ismert” – nevetett a lány.

  Mindezzel annyi a gond, hogy a képek a csatorna és a produkció beleegyezése nélkül készültek. A Viasat3 részéről felmerült, hogy letiltatja a képeket, de végül mégis engedélyezték, látva, hogy Niki mennyire népszerű. Úgy látszik, a szépség így vagy úgy, de utat talán a közönséghez.

  Végül mindenki elégedett lehet: Niki álma teljesül, és megmutathatta magát a nyuszis magazinban, plusz zsebre tehetett érte félmillió forintot. A Viasat3 pedig ismét jó hírverés kapott, kis botránnyal és nem kevés erotikával.

  Niki elárulta, hogy szerinte ez a pályája csúcsa, lehet, hogy többet nem vetkőzik. Nemsokára harmincéves lesz, a karrier háttérbe szorul, és minden erővel a magánéletére és a vállalkozására szeretne koncentrálni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon