MENÜ
 • Titkos, mit tartalmaz a “nemzet üdítője”

  Hamarosan érkezik a "nemzet üdítője".

  Nem ördögtől való gondolat, – akármennyire is furcsán hangzik – hogy egy nemzet saját üdítőitallal álljon elő, hiszen ez számos országban így van. Ezzel a céllal állt elő a Szentkirályi Ásványvíz Kft, egy éves fejlesztés után egy Aqua Elixis nevű itallal, melyet a nemzet üdítőitalának szánnak.

  Az ital állítólag 100%-ban magyar alapanyagokból készül, köztük 31 féle gyógynövényből. Azonban mind a pontos összetétel, mint a recept természetesen szigorúan titkos. A cég reméli, hogy idővel piacvezetővé válhat az ital, melyet idén ősztől szándékoznak forgalomba helyezni és egy literes kiszerelésben találkozhatunk vele az üzletek polcain.

  A Szentkirályi Ásványvíz Kft. Magyarország egyik legnagyobb kapacitású gyártósorával rendelkező ásványvíz-forgalmazója, amely az elmúlt nyolc év alatt  megdöbbentő egymilliárd liternyi terméket gyártott és forgalmazott, piacvezető pozíciót tudva ezáltal magáénak. A cég célja, hogy “Magyarország ásványvíz-nagykövete” lehessen, nem csupán környezettudatos, de kizárólag magyar összetevők, Magyarországon gyártott gépek és legfőképpen magyar munkaerő szolgálatával. Az új termék, az Elixis is ezt a célt szolgálja: az ország jóhírét igyekszik tovább vinni és igazi hungaricumnak számító termékkel örvendeztetni meg minket.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon