MENÜ
 • “Tiszteletlen, hogy Alicia ült a himnusz alatt a zongoránál!”

  Bár mindenki el volt ájulva Alicia Keys előadásától, egy producer nem igazán...

  Alicia Keys nyitotta meg a Super Bowlt tegnap egy sajátos, óriási sikert aratott amerikai himnusszal, melyet zongoraművészként természetesen zongorán kísért. A dalt kissé lelassítva adta elő, előadását pedig vastaps kísérte. Egy tv-producer szerint viszont a Grammy-díjas énekesnő rendkívül tiszteletlen volt, hogy ülve adta elő nemzetük himnuszát.

  Joggal vetül fel bennünk a magyarázat, miszerint… zongorázott!

  A producer így nyilatkozott vádjáról:

  “Alicia tiszteleten volt! Elég idejük és emberük lett volna arra, hogy átgondolják ezt a fellépést. Alicia egy felállított zongoránál is zenélhetett és énekelhetett volna. Számomra és sok barátom számára is bár zeneileg csodálatos előadás volt, vizuálisan rossz!”

  A nevetséges vádra a művésznő sajtósa egy kis közleménnyel reagált:

  “Alicia büszke amerikai és megtiszteltetésnek érezte, hogy felléphet az eseményen. A The Star-Spangled Banner lelassított verziója a saját átirata volt, saját magát kísérte a zongorán, és a végén még egy sorral is kiegészítette, miszerint “itt élni a bátrak hazájában.” Nevetséges bárhogyan is azt látni, hogy tiszteletlen volt!”

  Mindenesetre rendkívüli látvány lett volna a vörös estélyiben egy zongorára írt dallal egy szinti elé állítani Keyst. Igazi mulatós-feeling.

  Fotó: Chris Graythen/Getty Images

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai