MENÜ
 • Tinivámpír, gátlástalan tanácsadó és popsztár a Kids’ Choice Awards díjátadói között

  Aloe Blacc és Kristen Bell is díjat ad át a világ legzöldebb gáláján!

  Március 29-én rendezik meg a Nickelodeon várva várt éves díjátadóját, ahol egyetlen sztár sem marad szárazon. A Kids’ Choice Awards lényege, hogy mind a gyerekek, mind Hollywood legnépszerűbb arcai jól érezzék magukat, közben pedig a tévécsatorna díjazza a kedvenceit. Idén két slágergyáros is élőben lép fel a gálán, Aloe Blacc és az American Authors, akik díjat is adnak át. Az eseményen feltűnik majd a Vámpírnaplók Ian Somerhalderje, a Gátlástalanok Kristen Bellje és Will Arnett is A Miller családból!

  aloeblacc_kca

  Aloe Blacc

  A szavazás még javában tart, a legkisebbek 22 kategóriában adhatják le voksaikat kedvenc zenészeikre, színészeikre, filmjeikre, vagy éppen könyveikre a www.kca2014.com oldalon. A Nickelodeon azonban már most garantálja, hogy idén még nagyobb durranás lesz a Kids’ Choice Awards, mint eddig valaha! A gyerekcsatorna két sztárfellépőt jelentett be, a nemrég Magyarországon is sikeres koncertet adó Aloe Blacc lesz a gála egyik kiemelt előadója, aki élőben lép majd fel. A zenész érdemei között ott van a „Wake Me Up” című világsláger, amelyet Avicii-vel közösen írt, és mindenhol vezette a slágerlistákat, és hozzá fűződik az „I Need a Dollar” is. Aloe Blacc mellett az American Authors is fellép majd a gálán, Őket a Walter Mitty titkos élete rajongói ismerhetik legjobban, slágerük, a „Best Day of My Life” nem csak a filmben,de számos reklámban is elhangzott. A srácok nemrégiben a Carrie naplója című amerikai sikersorozatban is feltűntek, amely hatalmas presztízst hozott a zenekarnak.

  american_authors_kca

  American Authors

  Az előadók mellett díjat ad át a gyerekcsatorna nagyszabású gáláján számos tévésztár is. A Nickelodeon meghívására jelen lesz március 29-én Kristen Bell, a Gátlástalanok és a Veronica Mars hősnője, Ian Somerhalder, akit a Lost és a Vámpírnaplók nézői ismerhetnek úgy, mint a tenyerüket, és Will Arnett is, akinek új sorozata, A Miller család nemrég nagy sikerrel mutatkozott be a magyar Comedy Centralon is.

  kidsaw

  A 27. Kids’ Choice Awardson a legtöbb díjra Az éhezők viadala: Futótűz, a One Direction, Katy Perry és a Sam & Cat esélyesek. Így ők nagy valószínűséggel nem ússzák meg zöld trutyi nélkül a gálát! Ahogy várhatóan a műsorvezető, Mark Wahlberg sem, aki a Ted után ismét vicces oldalát hozza majd a díjátadón.
  A világ legzöldebb gáláját, a Kids’ Choice Awardsot a magyar Nickelodeon is közvetíti majd!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon