MENÜ
 • Tinilány modell a 72 éves nagypapa

  Először csak viccnek indult, hogy a nagypapa belebújt a ruhákba, majd "modellkarrier" lett belőle. A legfurcsább pedig az, hogy a kínai cég bevétele nőtt azóta.

  Az Off Beat China egy felettébb érdekes sikersztoriról számolt be: Liu Xianping átlagos nagypapaként élt egészen addig, mígnem meglátogatta unokáját a boltjában, ahova nemrég érkeztek új ruhák.

  “A nagypapa felpróbált néhányat közülük, aztán tanácsokat adott, hogyan érdemes variálni ezeket a darabokat. Akkor elkezdtük fotózni, jó mókának tűnt” – mesélte az unoka. Végül a poén kinőtte magát, és a nagypapa azóta az üzlet honlapján pózol, hogy fellendítse a forgalmat

  “Nem értem miért lenne elfogadhatatlan, ha egy férfi lány ruhákba bújik – jegyezte meg Xianping.

  Szerinte nincs vesztenivalója, különben is mindenkit jókedvre derített a modellkedésével, önmagának pedig már csak a boldogság érezte számít. A slusszpoén az egészben, hogy lábait állítólag minden tini irigyli, így még csak nincs is mit szégyellnie.

  És ha ez nem lenne elég a bolt forgalma is fellendült a különös “kampánytól”. Képei vírusként terjednek az interneten, sőt az üzletben már nagypapa kollekciót is terveznek, amit szintén majd Xianping fog népszerűsíteni. Valószínű a sikerhez az is hozzájárult, hogy idős tinilány modellünkről mindenki pozitívan nyilatkozik, kedves, nyitott emberként írják le az újságírók, aki felkeresték.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon