MENÜ
 • Tiniket kínált marihuánás sütijével a nagyi

  Iris Thornton legálisan tarthat magánál drogot fájdalomcsillapítás céljából, ám kissé túllőtt a célon, amikor öt tinédzsert is megkínált vele.

  Egy 13 évest, két 14 évest és szintén két 15 évest kínált meg marihuánás sütivel a nagyi, aki azt is megengedte a fiataloknak, hogy beszívjanak a drogjából.

  Iris Thornton komoly hátfájással küzd, ezért legálisan tarthat magánál marihuánát – írja a Daily Mail. Az 55 éves nagyi nem volt önző asszony, ugyanis öt tinédzserrel gond nélkül megosztotta az adagja egy részét. Mint kiderült, nemcsak süteménybe sütött belőle neki, de azt sem tagadta meg a fiataloktól, hogy elszívják, ha ahhoz van kedvük.

  “A gyerekeket nem kényszerítette a drogfogyasztásra, ugyanakkor felnőttként tudnia kellett volna, hogy nem illő így viselkedni” – mondta a skót rendőrség szóvivője. A bíróság végül 250 óra közmunkára ítélte a nagymamát, de a közösség szerint ennek a büntetésnek aligha van visszatartó ereje. Mindegyik szülő úgy véli, ennél komolyabb retorziót kellett volna alkalmazni az asszonynál, hiszen a gyerekek egészsége károsodott.

  A nagyi egyébként úgy bukott le, hogy az egyik gyerek bódult állapotban ment iskolába.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon