MENÜ
 • Tinédzser tervezi Radics Gigi ruháit

  A Megasztár 6 győztese neves dizájnerek helyett egy érettségi előtt álló kamasszal tervezteti különleges öltözékeit, aki büszke a közös munkára.

  A mindössze 17 esztendős Simon Gusti korát meghazudtoló komolysággal beszél divattervezői álmairól, akinek munkáiért Radics Gigi is odáig van.

  “Önképző módon dolgozom, s a szabászomtól és a varrónőmtől lesem el a ruhakészítés fortélyait. Egyelőre a magam feje után megyek, a saját stílusomat alakítom, amire a kifinomult, nőies, klasszikus vonalakat meglepő modern elemekkel kombináló megoldások jellemzőek, de idővel lehet, hogy szakirányú iskolába is beiratkozom. Apunak köszönhetően tudtam 15 évesen saját divatmárkát alapítani, s így talált rám a magyar tervezők munkáival ismerkedő Radics Gigi” – mesélte a fiatalember.

  “Nem tagadom, a következő kollekciómra hatással volt az énekesnő, a her­nyóselymes, rózsaszín modelljeimet felváltó kasmír és gyapjú alapokat idén fekete és sötétkék muszlinból készült ruhaálmok követik – árulta el Gusti, akinek a suli és a divattervezés mellett szinte semmi szabadide­je sincs.

  Gigi csak áradozni tudott a fiúról:

  “Nagyon tehetségesnek tartom Gustit, szeretem a ruháit, szépek és kényelmesek. Nem véletlen, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra jelölt Úgy fáj / Over You című dalom klipjében is a világhírű Eli van Poeyer útmutatásai alapján készített modelljét viselem.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon