MENÜ
 • Timberlake menyasszonya óvatos

  Az énekes világsztár menyasszonya nagyon óvatos. Házassági szerződés nélkül úgy tűnik nem lesz hajlandó hivatalossá tenni szerelmüket.
  A pár kapcsolata az elmúlt években sem volt mentes a súrlódásoktól. Először négy évig jártak, ami viszonylag kiegyensúlyozott időszak volt, azonban Justin végül kiadta a színésznő útját. A szakításon úgy tette túl magát, hogy jó néhány hollywoodi hölgyet vitt az egykori közös ágyukba.
  Aztán az R&B sztár hirtelen rájött, hogy mégis Jessica élete szerelme és a legutóbbi Golden Globe-partin meg is kérte a hölgy kezét. Biel persze nem esett a feje búbjára, úgyhogy ügyvédei már írják a házassági szerződést, amelyben azért a nőnek is lesz pár feltétele a közös élettel kapcsolatban.

  Azt például már tudni lehet, hogy ha Justin megcsalná leendő aráját, akkor kapásból ki kellene csengetnie 500 ezer dollárt, azaz megközelítőleg 100 millió forintot. Az óvatosság teljesen érthető az elmúlt időszak eseményei után, nem igaz? Bár van abban valami érdekes, hogy egykor azért szakítottak, mert Justin komolyabb kapcsolatot és gyerekeket akart…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon