MENÜ
 • Timberlake Eltonba bújik

  Elton Johnnak nagy tervei vannak a jövőre nézve. Férjével, David Furnish-al már megtervezték életrajzi filmjét, most pedig azt is kiagyalták, hogy melyik szupersztár játszaná el a legendás énekes zongoristát.

  A házaspárnak már konkrét tervei vannak a készülő filmről, melynek forgatókönyvét az a Lee Hall fogja megírni a tervek szerint, aki a Billy Elliotot is jegyzi. Jelenleg rendezőt keresnek, akivel képesek lennének úgy együtt dolgozni, hogy ugyanaz járjon a fejükben.

  Rendezőt pedig nehéz lesz találni, hiszen a főszerere készülő Justin Timberlake alaposan megválogatja azt, hogy kivel dolgozik együtt. A nagy rendezés-keresésről Furnish, Elton réje nyilatkozott:
  “Elton és Justin már beszéltek a dologról. Justin ugyanazt mondja mint mi, miszerint fontos, hogy a rendező jól kijöjjön velünk, Justin pedig a rendezővel. Fontos a kémia.”

  Elton persze nem egyszerű filmet akar magáról, legalábbis a megszokott életrajzi filmek sémájához nem ragaszkodik, hiszen elmondása szerint az élete sem volt megszokott. A tervek szerint a készülő film a rehabbal kezdődne és a rehabbal végződne, stílusában pedig legalább annyira elvont lenne, mint a Moulin Rouge volt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon