MENÜ
 • Timberlake az arcát is adja

  Jól felfogott érdeke is fűzi hozzá.

  Justin Timberlake legújabb, visszatérő albuma, amelyről pont tegnap írtunk Nektek kettős célt szolgál. Amellett, hogy kielégíti a rajongók érdeklődését, segíteni is fog az újrainduló MySpace nevű közösségi portál reklámozásában. A hátszél nem véletlen, ugyanis Justin ezúttal komoly befektetője az oldalnak.

  A lap fejlesztői júliusban már indítottak egy béta verziót, szeptemberben pedig a befektetőknek is lehetőségük volt még a nagyközönség előtt megtapasztalni milyen is lett az új MySpace. Valószínűleg elégedettek lehettek, mivel a héten már elérhető az oldal. Nyilván szándékos egybeesés, hogy ugyanakkor van a Timberlake-féle album Suit & Tie című számának debütálása is.

  A megújult new.myspace.com egy teljes oldalnyi reklámot szentel a dalnak. A korábbi felhasználok – ha még létezik ilyen – automatikusan át lesznek irányítva az új lapra, de természetesen a regisztráció nyitva áll mindenki előtt: legyen szó vadonatúj felhasználóról is és olyanról, aki korábban egyszer már otthagyta a MySpace-t.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon