MENÜ
 • Tilla a Megasztár kulisszatitkairól mesél

  A műsorvezető szerint az öltözőben, kamerák nélkül mindig hatalmas műsort rendeznek Claudiával.

  Till Attila már közel 10 éve vezet műsort Liptai Claudiával, jelenleg a Megasztár hatodik szériáját. Ebben az évben csapatunk is jelen lesz az élő műsorokon, nálunk első kézből olvashatjátok majd a fejleményeket, illetve az élő közvetítést.

  Tilla elárulta a Blikknek, hogy Claudiával már nagyon összeszokott páros alkotnak, remekül megértik egymást, de még jobban ellennének, ha nem kellene annyi szabályt betartaniuk.

  „Mi az öltözőben sokkal lazábbak vagyunk. Mind a ketten sokkal vadabbak vagyunk, ha éppen nem vesz bennünket a kamera. Sokkal pikánsabbak, néha még esetleg nem éppen odaillő szavakat is használunk, káromkodunk, de ezt természetesen kamera előtt sosem tesszük meg. A spontán, nem előre átgondolt dolgok sokkal jobban működnek” – árulta el Tilla.

  A műsorvezető ezen kívül arról beszélt, hogy nagyon szereti Claudiát, nem csak szimplán munkakapcsolat a kettejüké, már értik egymást rezdüléseit is. Hozzátette, hogy ő amúgy is mindenkivel jól kijön, és szereti az erős nőket.

  „Claudia egy határozott személyiség, és ezzel nagyjából mindent elmondtam. Emiatt inkább én igazodok hozzá, de ezzel nincs semmi probléma. De igen, Claudia birtokolja a nagyobb öltözőt, neki van nagy hűtője, nekem meg csak kis hűtőm van, de nekem ez tényleg nem fáj. Nem mintha én egyáltalán használnám azt a kis hűtőt, de persze azt el kell fogadni, hogy a női műsorvezetők körül mindig komplett személyzet nyüzsög. De nekik szükségük is van rá, hiszen a smink, a haj, a ruha fontos tényező, és ez így is van rendjén” – mondta Tilla.

  Ne feledjétek, ha Megasztár, akkor Mosaic!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon