MENÜ
 • Tibik estéje a La-Gunaban

  Fergeteges koncertet adott a két jó barát, Gyurcsík Tibor és Kocsis Tibor múlt vasárnap a La-Guna étteremben. Az este bővelkedett kiváló számokban, és természetesen a humor sem maradhatott el.

  Már a koncert kezdete előtt telt ház fogadta azokat, akik esetleg későn érkeztek. A közönség még javában beszélgetett, amikor hirtelen felhangzottak az első szám első taktusai és Gyurcsík Tibi szó szerint betoppant az emberek közé. Nem a színpadon nyitotta meg ugyanis az estét, hanem az asztalok között kezdte el énekelni az „Everlasting love” című dalt.

  Egy jó kis „This love” után pedig felkonferálta kollégáját és jó barátját, Kocsis Tibót, aki egyből magasra tette a mércét – a „Feeling good”-dal melegítette be hangszálait, ami fantasztikusra sikerült.

  Nekem most volt szerencsém Tibót először hallanom élőben énekelni, és teljes mértékben lenyűgözött az, milyen átadással, milyen érzésekkel képes előadni. Az élményt persze az még nagyobb mértékben emelte, hogy fent a színpadon ültem, így szó szerint testközelből élvezhettem a produkciókat. 

  Gyerekkori egyik kedvenc dalom volt a következő a sorban, mégpedig a „Can you feel the love tonight”, amit szinte visszafojtott lélegzettel hallgattam végig. Féltem ugyanis attól, hogy ha csak egy picit megmoccanok, akkor megszűnik a varázs.

  A dalok között természetesen a fiúk nem maradtak csöndben, folyamatosan viccelődtek egymással, ment az ismerős „adok-kapok”, így sokszor egy-egy komolyabb szám előtt oda kellett figyelniük arra, hogy még véletlenül se nevessék el magukat. Bár ez nem minden esetben sikerült, és ilyenkor persze visszaadták egymásnak a kölcsönt.

  Énekeltek közös számokat is, amikkel igazi pörgős hangulatot varázsoltak a helyre, és a közönséget is sikerült megmozgatniuk és megénekeltetniük. És persze a saját dalok sem maradhattak el, a „Lásd a csodát” és a „Mozi széles vásznon” is elhangzott. Bár lett volna arra igény, hogy a két énekes a másik dalát énekelje el, de végül mindenki megmaradt a saját verziójánál. 

  Az estét egy duettel zárták a fiúk, Bruno MarsJust the way you are című számát adták elő, aminél szabadkoztak, hogy nem próbálták össze egyáltalán, de ez nem hangzott a produkción, olyan volt teljesen, mintha már sokadszorra adták volna elő.

  A koncert után természetesen lehetőség volt arra, hogy a rajongók fotózkodjanak, beszélgessenek velük egy kicsit, így elmondhatjuk, hogy mindenki egy igazi élménnyel gazdagodva térhetett haza.

  Fotó: Szabó Lilla

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon