MENÜ
 • Thirty Seconds To Mars a VOLT-on

  A milliós rajongótáborral rendelkező rock zenekar, évről-évre mindig az élmezőnyben szerepelnek a fesztiválok kívánságlistáin, most a VOLT-on is megnézheted őket!

  A Thirty Seconds To Mars családi zenekarként 1998-ban indult Los Angelesben – Jared bátyja, Shannon azóta is a gigászi dobarzenált uralja -, és négy évvel később már egy albumra kínálkozó erőteljes dalgyűjtemény birtokában voltak. A 2005-ös A Beautiful Lie többszörös platina lemezként elindította a zenekarra azóta is zuduló díjesőt.

  Három éve jelent meg a Flood producerelésével felvett This Is War, amelyre 120 dalból válogatták ki a 12 legjobban sikerültet, köztük fanatikus rajongótáboruk három kedvenc indulóját; a Kings And Queens-t, a Night Of The Huntert és a Closer To The Edge-t. Miközben szenvedélyes viták folynak azzal kapcsolatban, hogy amit játszanak az progresszív rock, hard rock, post-grunge, screamo vagy emo, a zenekar tovább építi a rock legfiatalabb hívőit is magába szippantó birodalmát új lemezén dolgozva.

  A romantikus fekete sereg vezetője a szívdöglesztő Jared Leto, aki annak ellenére minden idők egyik legkarizmatikusabb és legrejtélyesebb frontembere, hogy az egész élete a nyilvánosság előtt zajlik. Leto, a magukat sminkelő férfiak közül kétségkívül a legerőteljesebb pophősként mára kiterjesztette hatalmát előbb a világra, majd a galaxison túli területekre is, az idei VOLTon pedig újra találkozhat odaadó magyar rajongóival és követőinek eddig csak reménykedő tagjaival.

  Legfontosabb számaik: The Kill, Closer To The Edge, Kings And Queens, This Is War, Hurricane, Night Of The Hunter, A Beautiful Lie.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon