MENÜ
 • The Voice – Top 16

  Újabb péntek este, így újra színpadra állnak a Voice énekesei. A mesterek mind négy versenyzője színpadra áll, így a top 16 méreti meg magát vegyesen. A négy-négy emberből kettőt a közönség juttathat tovább ezúttal is, a maradék két főt egyikét pedig ismét a mesterek küldik haza.

  Czerovszky Henivel kezdünk Somló csapatáról. Tudja magáról, hogy megosztó személyiség, de fittyet hány rá. Magát adja, örülne, ha így szeretné a közönség. Madonna Vogue című dalát énekli el. Meg kell hagyni sem alkatilag, sem stílusban és énekben nem idézi az eredetit. Annyira nemis csapnivaló a produkció, de jónak sem mondható, ami valószínűleg tapasztalatának köszönhető. Misi szerint sikerült kiszállnia a vokál szerepből. Majd elbotlott, de el nem esett. Somló szerint mindenkit el tud énekelni, így csak magával verseng igazán. Egy igazi életművész.

  A következő Caramel csapatából Quan, aki szeretné bebizonyítani, hogy megérdemelte, hogy Fatimával szemben őt juttatta tovább mestere. Emeli Sandé Next To Me című slágerét adja elő ma este. Emelit nehéz elénekelni, de Quan sajnos még a várakozásokat is alulmúlja. A produkció gyenge, lassú, a hangok egy része is mellécsúszik, ami már nem tudható be a keleti beütésnek sajnos hangjában. Andi szerint Quan fejlődik, színpadra való. Caramel szerint betöltötte a színpadot, kitöltötte a dalt, szép jövő áll előtte. Annak ellenére, hogy egy “csaj” énekli nemis akárhogyan, Quannak sikerült egész jól megoldania a feladatot.

  Schrott Péter jön Andi csapatából. Szárnyal múlt heti győzelme után, most pedig poraiból szeretne feltámadni, mint egy tűzmadár. Adam Lambert Whataya Want From Me című dalát hallhatjuk tőle. Neki is sikerült túl nagy fába ütnie a fejszéjét. Adam Lambertnek félelmetes hangja van, nem véletlenül állhatott a Queen élére, Péter azonban meg sem közelítheti azt, amit Adam tud adni a nézőknek, mind hangban, mind jelenlétben. Egy falunapjáró haknikörútre ez tökéletes lenne, de többre nem nagyon. Caramel szerint lenyűgöző volt, jól áll neki ez a stílus, nem darálta be a gépezet. Nem csak egy oldschool rockslágert tud elénekelni, hanem Pink dalát is. Andi szerint tanújai lehetünk egy csillag születésének.

  Ismét Caramel csapata jön, pontosabban Berkes Olivér. Ezúttal önmagát szeretné megmutatni, egy új oldalát, a benne rejtőző dögöt. Beyoncé Love On Top című számával áll a színpadra. Az eredeti előadásban ez folyamatosan lépked felfelé, hangonként, vajon sikerül ezt az ívet hoznia neki is? A Voice ügyeletes szépfiúja egész jól megoldja a feladatot, hozza azt a színvonalat, amit legalább az eddig hallott énekesektől is megkívántunk volna. Még táncra is perdül. Misi rémületet látott az arcán, de ügyes volt, bár énekelt már jobban is. Caramel szerint macsó volt, énekelt már jobban is, és a mozgásában is kiütközik egyedisége. Somló szerint egy értéknívó, jelentkezhetne a balettintézetbe is akár.

  Veres Mónika jön Misitől, akitől első élő produkciójából hiányolták az érzéseket. Fél, a felkészülés során sírva is fakadt. A Korál együttes Maradj velem! című örökzöldjét adja elő nekünk. Elegáns produkció ez, letisztult, a hangok a helyükön, nemis kellene több mellé a zongora-hegedű párosnál. Érzelmeket látunk, azt azonban nehéz eldönteni, hogy ezek szívből jönnek-e, vagy inkább egy előadást látunk. Andi igazán őszintének látta a produkciót. Misi könnyes szemekkel ülte végig a dalt, szerinte Móni nem más, mint MAGYARORSZÁG HANGJA, csupa nagy betűvel.

  Bűdi Szilárd követketik kis szünet után Misi csapatából. You Can Leave Your Hat On a ma esti száma, Joe Cockertől. Mint azt a szám is diktálja, kap maga mellé szemrevaló táncoslányokat is. Előadása eléggé öregesre sikerül, néha kiesik a ritmusból is, de sokat lendít rajta az, hogy szájharmonika-tudását is megmutatja. Caramel köszöntötte a Voiceban, elrágta a láncokat, de a próbák alapján előrejelzett fedetlen kebleket hiányolta azért. Misi persze kiállt mellette, pont annyira volt macsó, mint amennyire kellett.

  Andi énekese, Schwartz Dávid a soron következő énekes, akiből mestere dívát próbált faragni. Dávid szerint kiteljesedéséhez találkoznia is kellett mesterével. Loreen Euphoria című slágerével próbálja megmutatni újabb oldalát. Nagy falatnak bizonyul ez számára, távol esik tőle ez a dal, mint Makó Jeruzsálemtől. Furcsa a hangjával, mackós mozgásával, hiányzik nekünk az a lány, akit az Eurovízión ismerhettünk meg, hangban és látványban is. Pláne, hogy Dávid folyamatosan ugrál fel-le, furcsa hangváltásokkal. Misi szerint maradjon meg férfinak, ne legyen belőle díva. Anditól pedig azt kéri, hogy egy férfi előadó dalát adja neki jövő héten.

  Husztulina Regina jön Somló felkészítésében, aki most a szerelemről szeretne mesélni nekünk Dido Thank You című dalával. Tinilányt próbáltak faragni belőle, ez színtisztán kitűnik. Az azonban kétséges, hogy ez a szerep illik-e hozzá. A dalnál is rezeg a léc, de egy erős közepes színvonalat sikerül azért produkálnia. Caramel valami tisztábbat érzett, mint a szerelem. Somló szerint jól énekel angolul, jógául, bioul. Misi pedig egy ilyen példaképet szeretne gyermekének, nem egy tinisztárt. Bár ha így folytatják, még belőle is faraghatnak azt.

  A következő Henderson Dávid Caramel csapatából. A fiatal fiú szeretné megmutatni vidám oldalát is, megmosolyogtatni azokat, akiket szeret. Ne-Yo So Sick című dala azonban nem ezt az oldalát hozza, sajnos sikerül elrontania az eddig kialakított képet önmagáról. Dávidot eddig nyugodtsága miatt szerettük, hogy volt benne valami fennkölt, most viszont sikerült lealacsonyodnia a popszakmához, ami némi zavart okozott számunkra ma esti produkciójában, annak ellenére, hogy a hangok nagyrészt a helyükön voltak. Somló Nils Hendersont látta benne (Holgerson utána szabadon), még pikulázott is nekünk egyet, mint egy igazi nagypapa. Caramel majd megfullad, iszik, aztán saját tánctudását fényezi, és annyit nyög két köhögés között, hogy nagyon jó volt.

  A szünet után Somló Tamás csapatán a sor. Weisz Viktor a múltkori megríkatás iránti próbálkozás után egy energikusabb oldalát szeretné megmutatni, boldogságot szeretne adni. Az Illés együttes Little Richard énekel című dalával repít vissza minket majd ötven évvel. Ezt a mai nézők annyira már nem tudják értékelni, még az sem hoz lázba, ha az első sorban visongatnak a megvadult lányok. Pedig jól elénekelte, előadta, csak ez nem egy XXI. századi produkció. Misi táncaló talpait magasztalja. Somló szerint Voice Viktor ma este is jó volt, ahogy önmagával is elégedett.

  Szécsi Böbén a sor Misi csapatából. Saci erősebb, ő tartotta benne az erőt, miután megtudták, hogy elvesztették nagyszüleiket az előző élő adás előtt. Jön Saci, akit a kisfilmben bemutatnak… Vagy mégsem? Rossz videót játszottak be, így Böbe jön egy újabb Szécsi-kisfilm után, Rihanna slágerével, a We Found Love című dallal. Egész jól előadta a dalt, a végén azonban elég erősen elcsuklott a hangja, látni is lehetett az arcán a csalódottságot. A zsűri nagyjából semmit nem mond, elment az idő a dupla kisfilmmel.

  Most újra megnézzük az öt perce látott kisfilmet Saciról, Somló csapatából, ezúttal azonban tényleg a színpadra lép. A Hairből ismert slágert, az Aquariust énekli el nekünk, a hozzá illő hippis körítéssel. A hangok a helyükön, csak a nagyon magasaknál és a nagyon mélyeknél izgulunk érte. Andi hiányolta belőle a töltést, Somló szerint tizenhat éves töltés volt benne. De érik a gyümölcs, erre már az egyedüli hölgy zsűritag is helyesel.

  Pál Dénes jön Misitől, akit nem kísérte el Agárdi Szilvi, hogy támogassa. A zárkózott fiú újabb oldalát mutatja meg a kisfilmben, nem csak énekel, rajzol is. A Quimby zenekar Most múlik pontosan című dalát énekli el. Hozza az eredeti színvonalat, de annál nem nagyon kapunk többet. Caramelnek tőle tetszik a legjobban, Misi szerint pedig ő a mai adás hőse. Egy új oldalát mutatta meg a dalnak, amit mi bizonyára csak a képernyő vastagsága miatt nem láthattunk.

  Torzsa Gabi következik Malek Anditól, akinek újra a női oldalát mutatja meg. Elkezdte akarni ezt, már győzni akar. A Hungária együttes A tranzisztor kor hajnalán című számot énekli. Megint visszautazunk az időben, de jól áll neki a dal, a stílus, a hangja is illik hozzá. Bár picit alternatívra sikeredett az előadás, még így is jó volt. A mesterek szerint egy művésznő van a színpadon, egy igazi “moszkva téri fruska”.

  Caramel utolsó énekese, Gájer Bálint a soros, akit az előző adásban mestere mentette meg. A fiú szeretne visszatalálni magához, mestere pedig azt kívánja, hogy kontaktoljon, szórakoztassa a nézőket. Az Oasis zeneker Wonderwall című dalának swinges feldolgozását hallhatjuk ma tőle. Ezúttal jobb dalt kapott, mint előzőleg. A mozgásán van még mit dolgoznia, de a hangja tökéletes megfelel a szám által megkívánt szintnek. Tamás nemcsak érezte, látta is a swinget, a közönség is így mozgott.

  Nádor Dávid zárja a műsort Malek Andi csapatából. Kislánya megfázása miatt nem tudta őt bemutatni mesterének. George Michael Freedom című dalát hallhatjuk tőle, úgy látszik ma nagyrészt retroestet tartunk, annak ellenére, hogy ez így nincs kimondva. Aki nagy zárást várt, csalódnia kell. Dávidnak is sikerült eddigi leggyengébb oldalát hoznia, ami bizonyára kislánya iránti aggódásának tudható be. Vajon a kislánya épp lázas? Vagy fáj a torka? Ha ennyitől meginog, akkor sajnos nem itt van a helye. A végére azért javít kicsit az összképen. Misi nem látta a szabadságot Dávidban, csak a táncosokban, Caramel szerint azonban ez volt eddigi legjobb produkciója.

  Andi csapatából a nézők Nádor Dávidot és Schwartz Dávidot juttatják tovább. Torzsa Gabi és Schrott Péter közül kell Andinak döntenie. Mindenképp fájni fog a szíve, a belefektetett munka és az alázat miatt. A mester nem mást juttat tovább, mint Pétert, így Gabinak kell hazamennie.

  Somló csapatából a két közönségszavazatok alapján továbbjutó énekes Husztulina Regina és Weisz Viktor. Tamásnak Czerovszki Heni és Szécsi Saci közül kell választania. Tamás előre nyugtatja mindkét énekesét, hogy ne álljanak meg itt, mert öröm ezt csinálni, ahogy öröm ket hallgatni. Akit továbbvisz magával, az pedig nem más, mint Szécsi Saci. Heni távozik a versenyből.

  Misi csapata következik. Két nézői szavazatok alapján továbbjutó versenyzője Veres Mónika és Pál Dénes. Szécsi Böbe és Bűdi Szilárd közül azonban mesterüknek kell dönteni. Misi is megköszöni a részvételt mindkettejüknek, nem véletlen őket választotta csapatába. De egy nevet mondhat, akit továbbjuttat. Az pedig nem más, mint Böbe. A csapatból tehát Szilárd távozik.

  Caramel csapatával zárul a műsor. A nézők Berkes Olivért és Henderson Dávidot juttatják tovább. Gájer Bálint és Quan közül kell tehát Caramelnek döntenie. A mester nem szereti ezt a szerepet, mint ahogy a többiek sem. Közel kerültek a versenyzőkkel egymáshoz, szereti őket. Indoklás nélkül Gájer Bálintot juttatja tovább, így aki hazamegy csapatából, nem más, mint Quan.

  Végetért tehát a Voice harmadik élő műsora. Négy versenyző távozott ma este: Torzsa Gabi, Czerovszki Heni, Bűdi Szilárd és . Jövő héten folytatódik a harc a versenyben maradásért a top 12-vel, akik nem mások, mint: Nádor Dávid, Schwartz Dávid, Schrott Péter, Husztulina Regina, Weisz Viktor, Szécsi Saci, Veres Mónika, Pál Dénes, Szécsi Böbe, Berkes Olivér, Henderson Dávid és Gájer Bálint.

  Nézzétek velünk a következő adást is!

  Képek: Voice

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon