MENÜ
 • The Voice: segítséget kaptak a gyengébb énekesek

  Nem úszta meg a kritikákat Dózsa Erik és Zoboki Balázs közös produkciója a Voice párbaján. A Mesterek szerint más párosításban mindketten elvéreztek volna, pedig a háttérvokál jelentős támogatás nyújtott nekik így is.

  A Voice versenyzőit profi csapat támogatja a háttérből, Heincz Gábor „Biga” vezetésével több vokalista és egy négytagú zenekar, a Voice Band szól a háttérben, hogy a tehetségek előadása zeneileg teljesebb legyen. És ez a fajta segítség erőteljesen ráfért két tegnapi párbajozóra: Dózsa Erik és Zoboki Balázs produkciójára.

  “A mezőny nagyon erős, a két fiú párbaja egy kicsit valóban kirítt ebből. Caramel szerint Erik valószínűleg más versenyzővel szemben elvérzett volna, ebben lehet igazság – mondta Biga. – Azt a segítséget, amit mi vokálban nyújtunk, minden énekes megkapja, de a gyengébbeknél érezhetőbb. Huszonnégy párbajból csak most tűnt fel: a két srácnak vokál és hangszeres támogatás nélkül valószínűleg nehéz dolga lett volna.”

  Eric szerint ennyire nem volt tragikus a helyzet:

  “Nem éreztem annyira gyengének a produkciót, bár tény, hogy a zenekar nagy segítséget nyújtott. Jobban érzem magam a színpadon, ha élő zene van mögöttem, de nem gondolom, hogy biztosabban énekelek, ha valaki vokálozik mögöttem.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon