MENÜ
 • The Voice – Itt az idő a második összecsapásra!

  Múlt héten nagyszerű párbajoknak lehettünk tanúi. Ma este újabb versenyzők csapnak össze, hogy mesterük őket vigye az élő show-ba.

  Folytatódik a harc az élő műsorba jutásért. Ma este Somló Tamás csapatával kezdünk. Perutek János ellenfeléül Weisz Viktort választotta, a szám amit énekelnek pedig nem más, mint az Embertelen dal. A két versenyző nem nyitott egymás felé, ez egy verseny. Kemény versenyt várnak, majdnem verekedésbe torkollott már a színpadi próba is. Tolják egymást fejjel, könyökkel lengőbordán verik a másikat. Zeng a színpad a tesztoszterontól. Peru sokat mutogat, kevésbé énekel, Viktor inkább a hangi adottságaival próbál érvényesülni. A mesterek is hasonlóképp gondolják, de Somlóé a végső szó: hasonlóan a többiekhez, ő is Viktort juttatja tovább, ezzel hazaküldve Perut.

  Andi bandája a következő. Ő Gyurki Beatrix ellen Schweitzer Dórát küldi harcba, párbajdaluk pedig Anastacia száma, az I’m Outta Love. Hangok versenye következik, félnek a versenytől, egymástól, a daluktól. Andi adott nekik egy végső lökést a színpadi próbán, Bea bizonytalan, így Dóra sem tud az lenni mellette. A színpadra lépnek, és az előre vetített izgatottságot hozzák is.Így harcuk eléggé középszerűre sikeredik, a mi nyertesünk azonban egyértelműen Dóra, színesebb a hangja, erősebb, de közel sem tökéletes. A két rossz közül azonban ő a kevésbé rossz. A mesterek is hasonlóképp gondoljá, sőt Andi is, így ő megy tovább az úton, Bea pedig hazafelé veszi az irányt.

  A szünet után ismét Andi következik: Köhegyi Dávidot és Torzsa Gabit küldi harcba, a Heaven Street Seven Ez a szerelem című dalát énekelik el. Dávid magabiztos volt a próbán, Gabi viszont kevésbé érezte magáénak. Érzelmileg nem tudott azonosulni a dallal, vajon ez a párbajra is rányomja majd a bélyegét? Ringbe lépnek a versenyzők, hogy elénekeljék nekünk a szerelmes dalt. Kár, hogy ez egy párbaj, kifejezetten jól szólnak együtt. Nehéz dönteni közülük. Vajon a mesterek mit gondolnak? Jól énekelnek, szórakoztattak is Caramel szerint, ő Gabit választaná. Tamás Dávid mellett áll, Gabit bizonytalannak érezte. A végleges döntést Andi hozza meg, ő Gabit viszi, Dávid távozik a versenyből. Andi sajnálja Dávidot.

  Következik Caramel, aki Sudár Anita ellenfeléül Mohamed Fatimát választotta, párbajdaluk a Gangsta’s Paradise Cooliotól. Hasonló a világuk, a hangjuk is. Anitának több támogatásra volt szüksége, amit Fatimától kapott meg. Neki azonban ezáltal kevésbé sikerült bedobnia magát a próbákon. Jó barátként állnak a ringben egymás mellett, így lélekpróbáló lesz számukra a harc. Felcsendül mindkettejük nagyszerű hangja, tényleg nem harcolnak, csak jól énekelnek egymás mellett. Ez az este párbaja eddig, ami inkább duett, mint versenydal, Caramel nehéz döntés előtt áll. Caramel is rágódik, ahogy többi mester sem tudott könnyen nevet mondani, de ő végül a tapasztaltabb Fatimát választotta.

  Misi Miltiádészt és Tamást küldi ringbe egymás ellen egy Beatles dallal, a Back In the U.S.S.R-al. A rendmániás a laza ellen. Tamás nagyon nehezen volt ott mind lélekben, mind testben. Miltiádész jobban igyekszik, de vajon Tamás egyénisége ellen elég lesz-e ez. A párbajuk is ezen alapul, Miltiádész énekel, Tamás azonban varázsol, de ennél jóval többet vártunk tőle meghallgatása alapján. Tamás őrületes fazon, Miltiádész kevésbé az, a mestereket is megosztják. De vajon Misi mit gondol? A Miltiádész feszessége versus Tamás lazasága közötti harcból Misi utóbbit hozza ki nyertesként.

  Caramel csapata zárja az estét, Henderson Dávid és Burai Krisztián harca. Dávid görcsöl, Krisztián tapasztalata sokkal több. Pláne, hogy egy rászabott számot kell énekelnie, a Hold My Hand című dalt Michael Jacksontól. Ráadásul Dávid csúnyán meg is betegedett, ami a párbaj előtt csak rosszabbodott. Caramel szerint ez a lélek csatája lesz. Mindketten győzni akarnak, de tartanak egymástól. A színpadra lépnek, kezdődik. Krisztián akármennyire is jó, csak egy Jacko utánzat. Dávid szíve azonban most is beragyogja a színpadot. Kijönnek azok a magas hangok, amiktől Dávid a próbákon tartott. De így is ez az este párbaja, a maguk módján mindketten jók, de a mi nyertesünk Dávid. Tamás szerint is Dávid a jobb, Misi és Andi is hasonlóképp látja. A döntés azonban Caramelé, egyetért a többiekkel, ő is Dávidot választja, ő mehet tovább.

  Ezzel véget is ért a ma esti párbaj. Újabb továbbjutóink Weisz Viktor, Schweitzer Dóra, Torzsa Gabriella, Mohamed Fatima, Gyöngyösi Tamás és Henderson Dávid. Már tizenketten vannak az élő műsorokban, jövő héten újabb tizenkét versenyző mérkőzik meg, de csak hat juthat tovább.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon