MENÜ
 • Testsúlyával törte össze barátja csontjait

  Két brit férfi nézeteltéréséből szokatlan kocsmai verekedés kerekedett. A nagyobbik úriember testsúlyát használva törte el barátja bordait és kulcscsontját.

  A 127 kilós férfi csúnyán összeveszett ivócimborájával, aki nem úszta meg komoly sérülések nélkül. A nagydarab férfi ugyanis nyakánál fogva emelte fel, majd a bordáit és kulcscsontját úgy törte el, hogy rátérdelt áldozata mellkasára – írja a The Sun magazin.

  Michael Eldin tavaly szeptemberben ittas állapotban követte el ezt a nem mindennapi kegyetlenséget, amit a bíróság nem hagyott szó nélkül. Négy hónap felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtották a férfit, aki emellett 200 fontot – 70 ezer forint – is köteles fizetni áldozatának, egykori barátjának.

  A verekedést ráadásul egy biztonsági kamera is rögzítette, így a felvételen az is látszik, hogy Eldin a haverja fejét ötször beleveri a falba, majd azután térdel a mellkasára. Áldozta jóval kisebb nála, így esélye sem volt a férfivel szemben. Azt nem derült ki, min kaptak össze, és azóta kibékültek-e.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon