MENÜ
 • Tervezget a “vén kutya”

  A legendás brit együttes idén ünnepli ötvenedik születésnapját. Nagy-Britanniában, de talán az egész világon nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, vagy legendás nyelvnyújtogatásukat.

  A legendás brit együttes idén ünnepli ötvenedik születésnapját. Nagy-Britanniában, de talán az egész világon nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, vagy legendás nyelvnyújtogatásukat. Tegnap a londoni Marquee Clubban ünnepelték meg az aranyévfordulót és nem titkolták azt sem, hogy lehet eljön még az az idő, amikor újra összeállnak és nem csak egy közös születésnap kedvéért.

  A nagy nap alkalmából persze talán nincs is olyan újságíró, riport, aki ne kérdezné meg tőlük, hogy terveznek-e valamit a közeljövőben. Hisz fiatalabbak ők sem lesznek, most még aktívak, tele energiával és a figyelem is rájuk összpontosul. A gitáros Keith Richards így fogalmazott: “Zajlanak dolgok a háttérben, de még semmi véglegeset nem tudok mondani. Eljátszadoztunk a gondolattal, hogy tarthatnánk néhány próbát. Talán még van élet a vén kutyában.”

  Őszntén mesélt arról is, hogy annak idején, a hatvanas években nem hitte volna, hogy egyszer majd idáig jutnak. “Senki nem várt ehhez hasonlót. Különösen akkoriban. Egy együttesnek legfeljebb kettő, vagy három éve volt és örült, ha az jól sült el.” Boldog születésnapot a rock nagy öregjeinek!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon