MENÜ
 • Terhes a 65 éves férfi?

  Az egyik doktor feltételezte, hogy csak túl magasak a bácsi azon értékei, amelyeket egy ilyen tesztnél figyelnek, de azért a biztonság kedvéért csinálják meg még egyszer.

  Svédországról mindig is tudtuk, hogy eléggé jófej, laza vidék, ahol az emberek is sokkal nyitottabbak, mint például idehaza. Aztán persze kiderül, hogy túlkapások néha ott is akadnak. A legutóbbi ilyen egy védtelen hatvanöt éves bácsival történt meg, akivel orvosai meglepő hírt közöltek.

  Egy vizeletteszt után a műszer ugyanis pozitív lett terhességre. Az egyik doktor feltételezte, hogy csak túl magasak a bácsi azon értékei, amelyeket egy ilyen tesztnél figyelnek, de azért a biztonság kedvéért csinálják meg még egyszer. Második alkalomra már mindenki megnyugodhatott, Göste Elofsson ugyanis nem vár gyereket.

  “Kellett csináltatni még egy tesztet. Mindannyian jót nevettünk és minden rendben, nem vagyok terhes. Igaz, hogy nagy a hasam, de már biztos, hogy csak félrediagnosztizálás volt.” Az úr noha nem vár gyereket, de augusztusban unokája, októberben pedig dédunokája fog születni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon